|

Şampiyonluk primi: Kavun

Konya'da 16 ve 17 Yaş Altı Amatör Lig'de başarılı bir sezonu geride bırakan Çatalhüyük Çumra Belediyespor'da yönetim kurulu, sporcularına birer kavun vererek ilginç bir şampiyonluk primine imza atmış oldu.

Yeni Şafak
12:43 - 15/06/2015 Pazartesi
Güncelleme: 13:21 - 15/06/2015 Pazartesi
Diğer

Çumra ilçesinde faaliyet gösteren ve tamamı ilçe gençlerinden oluşan Çatalhüyük Çumra Belediyespor'un 16 ve 17 yaş altı amatör futbol liglerinde mücadele eden iki takımı da sezonu şampiyon olarak tamamladı. Yeşil-beyazlı yönetim kurulu da elde edilen başarılardan dolayı oyuncuları, ilçenin simge ürünlerinden kavunla ödüllendirdi.



Seneye ödül bir çuval şeker

Çatalhüyük Çumra Belediyespor Kulübü Başkanı Ömer Yıldırım "Futbolcularımıza 'sezon başında şampiyon olursanız size prim olarak kavun hediye edeceğiz' demiştik. Sözümüzü tuttuk ve kavunları hediye ettik. Çumra ilçemizin bir başka değeri de şeker pancarıdır. Takımımız, önümüzdeki sezon da aynı başarıyı gösterirse futbolcularımıza birer çuval şeker vereceğiz. Ona göre çok çalışmaları lazım."



16 yaş altı futbol takımının kaptanı Ahmet Kopacak ise sezon başında şampiyonluk halinde kulüp başkanın sözünün kavun olduğunu anlatarak, "Aramızda espri olarak, kavunu pahalı bir hediye olarak düşündük ve çok çalıştık. İlk primimiz kavun olduğu için yıllarca unutmayacağız. Başkanımız önümüzdeki sene de prim olarak bir çuval şeker vereceğini açıkladı. İkinci ilginç hediyemizi almak için daha çok çalışacağız ve şampiyon olacağız" ifadelerini kullandı.



Trabzon 2. Amatör Lig'de şampiyonluğa ulaşan Vakfıkebir Büyükliman Belediyespor oyuncuları da prim olarak Vakfıkebir ekmeğiyle ödüllendirilmişti.







#Çatalhüyük Çumra Belediyespor
#şampiyonluk primi
#kavun
#Konya
9 yıl önce