|

Sinir krizi geçirip dehşet saçtı: Çocuğu ve karısını öldüresiye dövdü

Adana’da sebebi belirlenemeyen bir nedenden ötürü sinir krizi geçiren adam dehşet saçtı. Önce çocuğuna sert bir cisimle vurup kanlar içerisinde yere yığan şahıs daha sonra öfkesini alamayarak bu sefer de karısını bayıltana kadar dövdü. Anne ve oğlunun hayati tehlikesi olmadığı öğrenilirken cani adam gözaltına alındı.

08:20 - 3/09/2020 Perşembe
Güncelleme: 08:21 - 3/09/2020 Perşembe
IHA
Adana’da bir kişi sinir krizi geçirip çocuğunu darp edip anlının açılmasına sebep olduktan sonra karısını da bayıltana kadar dövdü.
Adana’da bir kişi sinir krizi geçirip çocuğunu darp edip anlının açılmasına sebep olduktan sonra karısını da bayıltana kadar dövdü.

Olay, Adana Yüreğir ilçesine bağlı Levent Mahallesi’nde meydana geldi.

Alınan bilgiye göre, henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı sinir krizi geçiren Fevzi D., oğlu B.D.’yi darp etmeye başladı.
Fevzi D., sert bir cisimle oğlunun anlına vurdu. Küçük çocuk anlı açılınca kanlar içerisinde yere düştü. Öfkesi dinmeyen Fevzi D., daha sonra karısı Ceylan D.’yi öldüresiye dövdü.

POLİSİ ARAYIP 'KARIMI ÖLDÜRDÜM' DİYE İHBAR ETTİ

Olay yerinden kaçan Fevzi D., 155 polis ihbar hattını arayarak eşini öldürdüğünü söyleyip, evinin adresini verdi. Bunun üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, anne ve oğlunu Adana Şehir Hastanesine kaldırdı.


  • Polis, Levent Mahallesi ara sokaklarında yaptığı arama çalışmalarında, olayı gerçekleştiren Fevzi D.’yi yakalayarak gözaltına aldı.

#Adana
#Yüreğir
#Levent Mahallesi
4 yıl önce