|

Soylu: Kandil uzak değil

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı İnce'nin 2. Ordu Komutanı İsmail Metin Temel Paşa hakkında söylediği sözlere yanıt veren İçişleri Bakanı Soylu, İnce'nin bu sözlerle PKK'ya mesaj verdiğini belirterek, "Verdiği mesaj PKK'ya. 'Sen hiç merak etme Afrin'i aldı, bunun intikamını 24 Haziran'dan sonra ben alacağım' diyor. Bu millet de sana o intikamı aldırmaz, sen merak etme" ifadesini kullandı. Soylu ayrıca Kandil'in 'uzak bir hedef' olmadığının altını çizdi.

Yeni Şafak
11:36 - 4/06/2018 Pazartesi
Güncelleme: 12:42 - 4/06/2018 Pazartesi
AA
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kato'daki askeri birliği ziyaret etmişti.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kato'daki askeri birliği ziyaret etmişti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin, 2. Ordu Komutanı İsmail Metin Temel'i hedef alan sözlerine sert yanıt verdi.

AA'nın editör masasına konuk olan Soylu, "Verdiği mesaj PKK'ya. 'Sen hiç merak etme Afrin'i aldı, bunun intikamını 24 Haziran'dan sonra ben alacağım' diyor. Bu millet de sana o intikamı aldırmaz, sen merak etme" dedi.

"Kandil uzak bir hedef değil"

Soylu ayrıca, Kandil'e yönelik bir soruya da "Kandil bizim için artık uzak bir hedef değil. Kuzey Irak bölgesinde Hakurk hattında birçok noktaya kadar epey bir yer ele geçirildi" yanıtını verdi.

#Soylu
#İnce
#İsmail Metin Temel
6 yıl önce