|

Sultangazi'de bir fabrikada patlama sonrası yangın çıktı: Faciadan dönüldü

İstanbul Sultangazi’de faciadan dönüldü. Bir metal rulman fabrikasında tiner buharından dolayı patlama meydana geldi. Yaşanan facia sonrası yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Yangının çıktığı fabrikanın duvarları yıkılırken iki kişi hafif şekilde yaralandı.

15:46 - 27/08/2020 Perşembe
Güncelleme: 17:07 - 27/08/2020 Perşembe
IHA
Patlama nedeniyle fabrikanın duvarları yıkıldı, iki kişi hafif yaralandı.
Patlama nedeniyle fabrikanın duvarları yıkıldı, iki kişi hafif yaralandı.

Sultangazi’de Merkez Mahallesi 2691 Sokak’ta saat 15.00 sıralarında meydana gelen olayda, metal rulman fabrikasında tiner buharından dolayı patlama meydana geldi. Patlamanın ardından ufak çaplı bir yangın çıkarken fabrikanın duvarları da yıkıldı. Olayda iki kişi hafif yaralanırken üç araçta maddi hasar oluştu.



İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek kısa sürede kontrol altına aldı. Olayda hafif yaralanan iki kişi 112 ekiplerince hastaneye kaldırılırken, polis fabrika çevresinde güvenlik önlemi aldı.


“Çok şiddetli bir patlama duyduk”

Patlamayla ilgili konuşan mahalle muhtarı Sabri Kaya, “İtfaiyemiz, güvenlik güçlerimiz işbirliğiyle gerekli tedbirleri alıyorlar. Raporlar sonucunda kazanın sebebi tespit edilecek. Şu an da iki tane yaralımız var. Çok şükür ölüm olmadı. Yaralıları hastaneye kaldırdılar. Çok şiddetli bir patlama duyduk. Ne olduğunu bilmiyorduk” dedi.


#Arnavutköy
#Fabrika
#Yangın
#Patlama
4 yıl önce
default-profile-img