|

Sur'daki güvenlik güçlerine 'vitamin' desteği

Mersin'in Mezitli Belediyesince hazırlanan 10 ton portakal ve limon, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlarda yer alan güvenlik güçlerine ulaştırıldı.

Yeni Şafak
19:10 - 25/02/2016 Perşembe
Güncelleme: 17:12 - 25/02/2016 Perşembe
AA

Sur'da sokağa çıkma yasağının uygulandığı Cevatpaşa, Fatihpaşa, Dabanoğlu, Hasırlı, Cemal Yılmaz ve Savaş mahalleleri ile Gazi Caddesi'nin bir bölümünde kamu düzeninin sağlanması, barikatların kaldırılması, çukurların kapatılması ve patlayıcıların imhası için başlatılan operasyon, 28 Kasım 2015'ten bu yana devam ediyor.



Operasyonlarda yer alan güvenlik güçlerine moral ve destek vermek amacıyla Türkiye'nin farklı illerinden çeşitli hediyeler gönderiliyor. Mezitli Belediyesince de güvenlik güçleri için gönderilen 10 ton portakal ve limon Diyarbakır Valiliğine ulaştırıldı.



Minibüslere yüklenen portakal ve limonlar, asker ve polislere teslim edildi. Onlarca kasa narenciye Sur'da görev yapan polislere dağıtıldı. Sur'daki güvenlik noktalarında dağıtımı sırasında bazı güvenlik güçlerinin kendilerine ikram edilen portakal ve limonları çevrede bulunan vatandaşlarla paylaştıkları görüldü.



Güvenlik güçleri, "vitamin desteği" sağlayan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ve emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.



Bu arada, portakal ve limonların teşkilat içindeki diğer birimlere de dağıtılacağı bildirildi.



#sur
#portakal
#limon
8 yıl önce