|

'Aklım fikrim Beşiktaş'ta'

Siyah-Beyazlılar'da çıktığı 14 maçta attığı 10 golle West Ham'ı peşine takan Demba Ba, Ada ekibinin ilgisine cevap verdi. Yönetimin, 8 milyon Pound'luk teklife rağmen göndermek istemediği yıldız futbolcu, “Sadece Beşiktaş'ın başarısını düşünerek yatıp kalkıyorum” diyerek kapıyı kapattı.

Yeni Şafak
11:02 - 18/11/2014 Salı
Güncelleme: 09:04 - 18/11/2014 Salı
Diğer

Kara Kartal’ın Senegalli yıldızı Demba Ba, eski takımı West Ham United’ın kendisini transfer etmek istemesiyle ilgili olarak yapılan haberlere açıklık getirdi.


Sezon başında Chelsea’den 6 milyon Euro’ya (16 milyon TL) Beşiktaş’a transfer olan başarılı futbolcu, West Ham United’ın kendisi için 8 milyon Pound’u (28 milyon TL) gözden çıkarmasıyla ilgili olarak yakın çevresine, “Futbolculara zaman zaman çeşitli teklifler gelir. Ancak ben Beşiktaş’ta bu sezon; ligde ve kupada şampiyonluk, Avrupa Ligi’nde de final hedefi için yatıp kalkıyorum. Aklımdan başka bir şey geçmiyor” dedi. Beşiktaş’ta bu sezonda çıktığı 14 karşılaşmada attığı 10 golle yıldızını parlatan 29 yaşındaki futbolcu, Siyah-Beyazlı formayı giymekten dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, “Yönetim, teknik heyet ve taraftarın ilgisinden çok memnunum. Hayatımın en doğru kararını İstanbul’a gelerek verdim” ifadelerini kullandı.


‘Ne İngiltere ne de başka yer’

Beşiktaş Yönetimi’nin bırakmayı düşünmediği Demba Ba, West Ham’ın transfer hamlesinin kendisini memnun ettiğini söyleyerek, “Tüm teklifler için minnettarım. Ancak artık ne İngiltere ne de başka bir ülkeye transfer olmayı düşünmüyorum. Sadece Beşiktaş’a odaklandım” diye konuştu.

(Fanatik)

#demba ba
#beşiktaş
#West Ham
9 yıl önce