|

Taksim'de bomba paniği

Taksim Meydanında MOBESE direğinin dibine bırakılan şüpheli bavul polisi alarma geçirdi. Uzman ekip tarafından fünye yerleştirilerek patlatılan bavuldan kıyafet çıktı.

Yeni Şafak
17:49 - 9/12/2015 Çarşamba
Güncelleme: 15:49 - 9/12/2015 Çarşamba
DHA
Gündem
Gündem

Taksim Meydanı Abdulhak Hamit Caddesi girişindeki MOBESE direğinin dibinde saat 14.00 sıralarında şüpheli bir bavul olduğunu fark eden polisler olay yerine güvenlik şeridi çekerek, çevredekileri bavulun olduğu yerden uzaklaştırdı. Şüpheli bavul için olay yerine bomba imha uzmanı çağrıldı.


Bazı vatandaşlar ise bu anı cep telefonları ile kaydederken bazıları da fotoğraf çektirdi. Taksim Yayalaştırma Projesi kapsamında meydanda çalışan işçiler çalışmalarına ara vermeden devam etti. Kısa sürede olay yerine gelen uzman polisler,ı özel kıyafetini giyerek şüpheli çantaya fünye yerleştirdi. Fünye yerleştirilen bavul büyük bir gürültü ile patlatıldı. Yapılan kontrollerde bavulda bomba olmadığı anlaşıldı. Bavulun içinden eski kıyafetler çıktı. Bavuldaki kıyafetler temizlik işçileri tarafından çöpe atıldı. Kısa süreliğine yaya trafiğine kapanan Abdülhak Hamit Caddesi yeniden trafiğe açıldı.



#Taksim Meydanı
#mobese
#bomba
8 yıl önce