|

Terör hedefine ulaşamayacak

AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, "Terör olayları AK Parti ile başlayan kalkınma hamlesinin önüne geçmeyi hedefliyor. Bu kalkınma hamlesini sekteye uğratmak isteyenler hedeflerine ulaşamayacak" ifadesini kullandı.

Yeni Şafak
19:57 - 14/01/2016 Perşembe
Güncelleme: 18:01 - 14/01/2016 Perşembe
AA

İnceöz, yaptığı yazılı açıklamada, İstanbul ve Diyarbakır'da yaşanan terör saldırılarının sadece Türkiye'nin huzurunu bozmaya değil, ülkenin son yıllarda gösterdiği gelişmeye ve kalkınmaya da yönelik olduğunu belirtti.



Terör saldırılarının yalnızca Türkiye için değil, tüm dünya için büyük tehdit oluşturduğunu, dünyanın huzurunu bozmayı amaçladığını vurgulayan İnceöz, şunları kaydetti:



"Bu sorun ile topyekun mücadele edilmesi gerekmektedir. Maddi kaynaklarından silah kaynaklarına kadar, küresel mücadele gerekmektedir. Türkiye teröre karşı büyük bir mücadelenin içerisindedir. Bu mücadele küresel manada desteklenmelidir. PKK, DAEŞ, PYD veya diğerleri fark etmez, tüm terör örgütleri bizim mücadele alanımızdadır. Mücadelemiz kararlılıkla sürecektir."



Türkiye'nin hızla büyüdüğüne işaret eden İnceöz, "Türkiye'nin 2002'den bu yana kalkınmaya yönelik attığı büyük adımlar bazı odakları ciddi şekilde rahatsız etmektedir" değerlendirmesini yaptı.



Türkiye'nin artık küresel manada söz sahibi bir ülke olduğunu, terör olaylarının, AK Parti ile başlayan bu kalkınma hamlesinin önüne geçmeyi hedeflediğini belirten İnceöz, bu kalkınma hamlesini sekteye uğratmak isteyenlerin hedeflerine ulaşamayacaklarının altını çizdi.



İstanbul'un dünyanın en güvenli şehirlerinden biri olduğuna da dikkati çeken İnceöz, "Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da terör ile mücadelemiz kararlılıkla devam edecek, terör örgütlerinin ülkemiz üzerindeki bölücü faaliyetlerine müsaade etmeyeceğiz. Bebek katilleriyle mücadelemiz devam edecek" ifadesini kullandı.



#AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz
#saldırı
#terör
8 yıl önce