|

Tren kazası sonrası yardım çığlıkları: Acı haber geldi

Tekirdağ'da meydana gelen tren kazasında 24 kişi hayatını kaybetti, 124 kişi de yaralandı. Sosyal medya üzerinden yakınlarını arayan kullanıcıların çağrıları ise yürekleri dağladı. Kaza sonrasında paylaşımlarda bulunan bir kullanıcı iki kız kardeşin bulunamadığını belirtti. Sabah saatlerinde tekrar yaptığı paylaşımla iki kız kardeşten gelen acı haberi duyurdu. Bir başka hesaptan da 5 yaşındaki bir çocuğun arandığı belirtilerek yardım istendi.

Yeni Şafak
07:34 - 9/07/2018 Pazartesi
Güncelleme: 09:47 - 9/07/2018 Pazartesi
IHA
Tren faciasının ardından sosyal medyadan yardım çığlığı
Tren faciasının ardından sosyal medyadan yardım çığlığı

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde meydana gelen tren faciasında ilk belirlemelere göre 24 kişi öldü 124 kişi yaralandı. Bakanlık'tan yapılan açıklamada trenin ile Muratlı-Balabanlı bölgesine geldiğinde dray olması sonucu kazanın meydana geldiği, 5 vagonun raydan çıktığı belirtildi.

KIZ KARDEŞLERE ULAŞILAMIYOR

Bir sosyal medya kullanıcısı trende olan ve ulaşılamayan iki kız kardeş için yardım çağrısında bulundu. Kayboldukları düşünülen kardeşlerle ilgili paylaşım şöyle;

'Tren kazasında haber alamadığımız iki kız kardeş Özge Nur DİKMEN ve Gülce DİKMEN. En ufak bir haber duyarsanız lütfen ulaşın.Şu anda Çorlu Muratlı Tekirdağ ve Çerkezköy'deki özel ve devlet hastanelerinde değiller. İsimleri yok hala listelerde'

KIZ KARDEŞLERDEN KÖTÜ HABER

Arzu Koyuncu isimli kişi kişi sabah 08.34'te kötü haberi verdi.

Koyuncu'nun paylaştığı mesaj şöyle:

"Kızlarımızdan bu sabah kötü haber geldi. Özge Nur DİKMEN, Gülce DİKMEN, Ve kuzenleri Sena KÖSE kazada hayatını kaybettiler. Allah rahmet eylesin, Tüm sevenlerine sabır ihsan eylesin."


5 YAŞINDAKİ ÖMER CAN ARANIYOR

Bir kayıp çağrısı da 5 yaşındaki Ömer Can için yapıldı.

Bir sosyal medya kullanıcısı yaptığı paylaşımda 'Tekirdağ Çorlu'da gerçekleşen tren kazasında 5 yaşındaki Ömer Can'dan haber alamıyoruz. Yanında kimliği bulunmamaktadır. Görenlerin duyanların bu hesaba mesaj atması önemle rica olunur. Lütfen duyarsız kalmayalım!' dedi.

#tren
#tren kazası
#sosyal medya
6 yıl önce