|

Türk Kızılayı’ndan ihtiyaç sahiplerine Ramazan yardımı

Viranşehir ilçesinde Türk Kızılayı tarafından vatandaşlara gıda yardım paketleri dağıtıldı.

Yeni Şafak
18:36 - 13/06/2017 Salı
Güncelleme: 18:39 - 13/06/2017 Salı
IHA
Türk Kızılay’dan Viranşehir’de Ramazan Yardımı
Türk Kızılay’dan Viranşehir’de Ramazan Yardımı

Türk Kızılayı Viranşehir Şubesi ihtiyaç sahibi kimselere yönelik ramazan yardımında bulundu. 300 gıda kolisi ile birlikte 500 kutu kavurma konservesinden oluşan yardımlar Kızılay personellerince dağıtıldı.

İftar saatinden sonra gerçekleştirilen yardımı dağıtımı sırasında Türk Kızılayı Viranşehir Şube Başkanı Hasan Basri Etli aileleri evlerinde ziyaret ederek sorunları dinledi. Sahur vaktine kadar süren yardım dağıtımdan memnun kalan ihtiyaç sahibi aileler ise Kızılay’a hayır duasında bulundu.

Yardım alan Vatandaşlar Kızılay’ın Ramazan ayı ve farklı günlerde de kendilerine yardım eli uzatmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yardımların genel merkezleri tarafından kendilerine ulaştığını belirten Şube Başkanı Etli, “Viranşehir’deki ihtiyaç sahibi ailelere daha öncede yardımlarımız oldu. Genel merkezimiz tarafından ilçemize 300 gıda kolisi ile 500 adet konserve gönderildi. Bunları iftar vakti ile sahur vakti arasındaki zaman diliminde dağıttık. Yardım dağıttığımız ailelerin daha önce tespitini yapmıştık. Bunları evlerinde ziyaret edip sorunlarını sıkıntılarını dinliyoruz” dedi.

#İftar
#Kızılay
7 yıl önce