|

Türkiye Rusya maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Özel maç

Türkiye Rusya maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? A Milli Futbol Takımı, Antalya'da Rusya ile özel bir maça çıkıyor. Millilerin bu hazırlık maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olduğunu merak ediyor. Türkiye Rusya maçı hakkındaki tüm detayları ve millilerin maç programını haberimizde sizlerle paylaşıyoruz.

Yeni Şafak
17:45 - 22/08/2016 Pazartesi
Güncelleme: 14:52 - 22/08/2016 Pazartesi
AA
Türkiye Rusya maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

İşte merak edilen bu soruların yanıtını haberimizden sizlerle paylaşıyoruz. A Milli Futbol Takımı, 31 Ağustos Çarşamba günü Rusya ile hazırlık maçı oynayacak. Antalya'da oynanacak Türkiye Rusya maçı saat 21.15'te başlayacak. Karşılaşmanın yayınlanacağı kanalı açıklandığında buradan öğrenebilirsiniz. İşte A Millilerin maç programı.



A Milli Futbol Takımı'nın, 31 Ağustos Çarşamba günü Antalya'da Rusya ile oynayacağı özel maç ve 5 Eylül Pazartesi günü Hırvatistan'la yapacağı 2018 FIFA Dünya Kupası grup eleme müsabakasının programı açıklandı.



Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, ay-yıldızlılar, 28 Ağustos Pazar günü saat 15.00'te Antalya Belek Regnum Carya Golf amp; Spa Resort'ta toplanacak.



Rusya maçına kamp yapacakları otelin tesislerinde hazırlanacak millilerde, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, bir futbolcuyla beraber 30 Ağustos Salı günü saat 18.30'da basın toplantısı düzenleyecek.



A Milli Takım kafilesi, 2 Eylül Cuma günü saat 15.30'da Hırvatistan ile oynayacağı karşılaşma için Antalya Havalimanı'ndan başkent Zagreb'e hareket edecek. Fatih Terim, 4 Eylül Pazar günü TSİ 19.00'da Maksimir Stadı'nda da milli futbolcunun katılımıyla basın toplantısı düzenleyecek. Milliler, basın toplantısının ardından Hırvatistan maçının son provasını gerçekleştirecek.



Ay-yıldızlılar, Hırvatistan maçının ardından Türkiye'ye dönecek.



Türkiye Rusya maçı bilet fiyatları


A Milli Takımımızın, 31 Ağustos 2016 Çarşamba günü Antalya Stadyumu'nda saat 21.15'te Rusya ile oynayacağı hazırlık maçı


biletlerinin genel satışı sürüyor.



Türkiye-Rusya maçı biletleri, bilet.tff.org üzerinden satılıyor. Bir kişinin, en fazla 4 adet satın alabileceği Türkiye-Rusya hazırlık maçının biletleri, ücretsiz kargo aracılığıyla taraftarlara ulaştırılacak.



Türkiye-Rusya maçının bilet fiyatları şu şekilde:


1.Kategori: 50 TL


2.Kategori: 30 TL


3.Kategori: 15 TL


4.Kategori: 10 TL



#A Milli Futbol Takımı
#Hırvatistan
#Rusya
#Maç ne zaman
#Maç saat kaçta
#maç hangi kanalda
#Türkiye
8 yıl önce