|

"Tuzak kuranlar daha çok cıyaklayacak"

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Çeşitli güç odakları çalıştı, buna Pensilvanya da dahil. Bize tuzaklar kurdular ama asla o tuzaklara düşmedik. Kazdıkları kuyulara kendileri düştüler. Bakınız şimdi de cıyak cıyak cıyaklıyorlar. Daha çok cıyaklayacaklar" dedi.

Yeni Şafak
23:33 - 27/10/2015 Salı
Güncelleme: 20:34 - 27/10/2015 Salı
AA

Müezzinoğlu, Davutkadı Mahalle Meydanı'nda partisince düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, AK Parti olarak kuruldukları günden beri hep millet, hep bayrak, hep vatan dediklerini söyledi.



Şu ana kadar girdikleri 9 seçimde milletin kendilerini hep baş tacı ettiğini kaydeden Bakan Müezzinoğlu, bu ülkeyi muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkarmak için gece gündüz çalıştıklarını ifade ederek, şunları aktardı:



''Çeşitli güç odakları çalıştı, buna Pensilvanya da dahil. Bize tuzaklar kurdular ama asla o tuzaklara düşmedik. Kazdıkları kuyulara kendileri düştüler. Bakınız şimdi de cıyak cıyak cıyaklıyorlar. Daha çok cıyaklayacaklar. Milli irade ile oynayanlar, milletin kaderiyle oynayanlar, milletin üzerinden kendi geleceklerini şekillendirmek isteyenler şunu bilsinler ki AK Parti olduğu sürece, bu ülkede onlar asla at oynatamayacaklar. Bu milletin hak ve hukukunu asla çiğnemeyecekler. Biz milletin evladıyız. Biz korktuğumuzda yurt dışına kaçan, sıkıştığımızda yurt dışına kaçanlardan olmadık. Sıkıntıya düştüğümüzde milletimize geldik, milletimiz ne derse o dedik.''



Güç odaklarının hep ayrıştırıcı, çatıştıran, fitne, fesat ve iftira içinde olduğunu dile getiren Bakan Müezzinoğlu, ''Biz onlara hiç takılmadık. Elimizin tersi ile ittik. Biz millet dedik. Onlar engelledi biz yaptık. Ülkenin her tarafına çil çil hastaneler yaptık. Onların hastalarına da biz baktık. Bunları görüyorlar, sonra da bizi takdir ediyorlar. Bugün etmezlerse yarın edecekler. At denize balık bilmezse halik bilir diyoruz.'' şeklinde konuştu.



Müezzinoğlu, ''Arkasında çil çil kubbeler bırakmış ataların torunlarıyız. Arkamızda Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın, sonra da Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nun liderliğinde, arkamızda bıraktığımız çil çil eserlerimiz var Allah'a şükürler olsun'' diye konuştu.



Bakan Müezzinoğlu, 1 Kasım seçimlerinin büyük fırsat olduğuna değinerek, şunları aktardı:



''Bizi namerde muhtaç etmeyeceksiniz. Gece gündüz çalışacaksınız. Sağlık Bakanlığı olarak o gün bütün ambulanslarımız, nasıl acil hastalar için bekliyorsa, vızır vızır koşuyorlarsa, o günde hasta yatağında oy kullanmak isteyen her vatandaşımızı sandığa götürecek ve getirecek. Hasta yatağındaki 90 yaşındaki ninemiz, 95 yaşındaki amcamız, dedemiz 'ah bir gidebilsem, oyumu kullanabilsem' diyorsa, onun emrindeyiz. Ambulanslarımız, evde sağlık hizmeti veren tüm araçlarımız, yetmedi belediyelerimizin tüm araçları ihtiyaç sahibi ve engelli vatandaşlarımızı o sandığa götürmek, bizim boynumuzun borcudur.''



#Mehmet Müezzinoğlu
#paralel
#tuzak
8 yıl önce