|

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı'dan Cumhuriyet'in çocuk parkı iddiasına yalanlama

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, Cumhuriyet gazetesinin ortaya attığı "Tuzla'da çocuk parkları ücretli olacak" iddiasını net bir ifadeyle yalanladı. Tuzla’daki parkların 'kesinlikle' kamuya açık olacağını belirten Yazıcı, "Parkların ücretli olacağı gibi komik iddialar insanların aklıyla dalga geçmektir" diyerek tepki gösterdi.

14:21 - 12/09/2021 Pazar
Güncelleme: 14:50 - 12/09/2021 Pazar
Yeni Şafak
 Şadi Yazıcı
Şadi Yazıcı

Cumhuriyet gazetesi, bugün yayımladığı "AK Parti'li Tuzla Belediyesi parkları özelleştiriyor" başlıklı haberinde, ilçedeki çocuk parklarının ücretli hale geleceği iddiasında bulunmuştu.


CHP'nin kanalı Halk TV de bu haberi "AK Partili Tuzla Belediyesi parkları özelleştiriyor: Çocuk garantili mi?" ifadesiyle paylaştı.

YAZICI'DAN SERT TEPKİ

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, bu iddiaları net bir şekilde yalanladı. Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, parkların kamuya açık olacağını belirten Yazıcı şu ifadeleri kullandı:

KAFE YAPILMAYACAK

  • Tuzla’daki parklarımız kesinlikle kamuya açık olacaktır. Parkların ücretli olacağı gibi komik iddialar insanların aklıyla dalga geçmektir. Parklara; Ataşehir’de, Beşiktaş’ta örneklerini gördüğünüz gibi kafe ve restoran benzeri işletmeler kesinlikle yapılmayacaktır.
#TUZLA BELEDİYE BAŞKANI
#ŞADİ YAZICI
#ÇOCUK PARKI
#ÖZELLEŞTİRME
#ÜCRET
#CUMHURİYET GAZETESİ
#HALK TV
#YALAN
3 yıl önce