|

Ülker’den Eti’ye başsağlığı

ETİ Şirketler Grubu Onursal Başkanı Firuz Kanatlı’nın eşi Gülay Kanatlı, Eskişehir’de toprağa verildi. Cenaze törenine, Yıldız Holding Başkanı Murat Ülker de katılarak başsağlığı diledi.

Yeni Şafak
04:00 - 8/08/2015 Cumartesi
Güncelleme: 23:25 - 7/08/2015 Cuma
Yeni Şafak

Yunanistan'ın Simi Adası'nda tatil yaparken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını yitiren ETİ Şirketler Grubu Onursal Başkanı Firuz Kanatlı'nın eşi, ETİ Makine Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve ETİ Gıda Yönetim Kurulu üyesi olan 73 yaşındaki Gülay Kanatlı, memleketi Eskişehir'de toprağa verildi. Cenaze törenine, Yıldız Holding Başkanı Murat Ülker de katılarak başsağlığı diledi.



SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI


Cenaze törenine Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, CHP Milletvekilleri Gaye Usluer ve Utku Çakırözer, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Savaş Özaydemir, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Ülker'in sahibi Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker'in de aralarında bulunduğu çok sayıda işadamı ile Gülay Kanatlı'nın 57 yıllık eşi ETİ Şirketler Grubu'nun Kurucusu ve Onursal Başkanı Firuz Kanatlı, çocukları ETİ Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Firuzhan Kanatlı, Gülden Kanatlı Derbil ve Aydan Kanatlı ile çok sayıda kişi katıldı.


#eti Şirketler Grubu
#Güngör Azim Tuna
#Firuz Kanatlı
9 yıl önce