|

Vahşet

Sosyal medya ve bazı basın yayın organlarının Suriyelilere yönelik nefret pompaladığı dönemde Sakarya’dan kan donduran bir cinayet haberi geldi. Kaynarca’da, B.K. ve C.K., isimli caniler tartıştıkları Suriye uyruklu iş arkadaşının 9 aylık hamile eşini kaçırıp önce tecavüz etti, daha sonra başına taşla vurarak katletti. 10 aylık bebeğini de boğan alçaklar gözaltına alındı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 7/07/2017 Cuma
Güncelleme: 01:41 - 7/07/2017 Cuma
Yeni Şafak
​Vahşet
​Vahşet

Sakarya’nın Kaynarca ilçesinde 9 aylık hamile kadına tecavüz ettikten sonra yanındaki 10 aylık bebeğini öldüren şahıslar yakalanarak gözaltına alındı. Edinilen bilgilere göre, Kaynarca ilçesinde özel bir tavuk şirketinde çalışan B.K. ve C.K., isimli iki kişi iş yerinde çalıştıkları Suriye uyruklu bir kişi ile henüz bilinmeyen bir nedenden tartıştı. Tartışma sonrasında önceki akşam iki şahıs, Suriyeli işçinin eşini Merkez Mahallesi’nde bulunan evlerine gelerek zorla kaçırdı. İki şahıs, Suriyeli olan ve isminin Mefta Emani Arrahman olduğu öğrenilen kadına tecavüz ettikten sonra başına taş ile vurarak yanındaki 10 aylık bebeğini de boğarak öldürdü.

ORMANLIK
ALANA ATTILAR

Suriye uyruklu kadını öldüren şahıslar, kadının cesedini Topçu Mahallesi Dağyeniköyü divanında bulunan ormanlık alana attı. Suriyeli kadının 9 aylık hamile olduğu ve eşinin kadını doğuma götüreceği öğrenildi. Zanlılar Jandarma ekiplerinin geniş çaplı araştırması sonrasında yakalanırken iki şahıs suçlarını itiraf etti. Yakalanan zanlıların sorgularının ardından savcılığa sevk edildiği öğrenildi. Suriyeli kadının ve 10 aylık bebeğinin cansız cesetleri Kaynarca İlçe Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarma ve polisin soruşturması devam ediyor.

#Sakarya
#Suriyeliler
7 yıl önce