|

Vali yanlışlıkla biber gazı sıktı

Vali Süleyman Kamçı, masada duran biber gazı tüpünün butonuna dokununca yanlışlıkla biber gazını sıktı. Vali, biber gazından kimsenin zarar görmediğini görünce, "Butondan elimi çekmesem, etrafı gaz kaplayacaktı" dedi.

Yeni Şafak
14:15 - 10/04/2018 Salı
Güncelleme: 14:22 - 10/04/2018 Salı
IHA
Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 173. Yıldönümü dolayısıyla düzenlenen etkinlikler kapsamında, Kayseri protokolü polis sergisini gezdi.
Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 173. Yıldönümü dolayısıyla düzenlenen etkinlikler kapsamında, Kayseri protokolü polis sergisini gezdi.

Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen etkinlikler kapsamında ilk olarak, İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular, Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından burada kurulan çadırda açıklama yapan Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, “10 Nisan Polis Günü tüm polislerimize kutlu olsun. Polisimiz mesai mefhumu gözetmeden, gerektiğinde 48 saat hiç uyumadan görev yaptıkları zamanlarda oluyor. Ülkemizin menfaatleri neyi gerektiriyorsa onu en üst noktada yapmaya çalışıyor. El birliği ile vatandaşımızın huzur ve güvenliğini sağlamak için, mal ve can güvenliğini sağlamak için polisimiz 24 saat esasına göre görev başındadır. Polisimiz bu anlamda fedakarlık içerisinde fedakarca görev yapmaktadır. Bu vesileyle tüm şehitlerimizi, son zamanda Afrin’de şehit olan Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımızı, polis teşkilatımızda olan arkadaşlarımızı ve jandarma teşkilatından arkadaşlarımızı rahmetle anıyorum. Geride kalan yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Yanlışlıkla biber gazını sıktı



Vali Süleyman Kamçı ve protokol üyeleri daha sonra açılan polis standını gezerek, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Toplum Destekli Polis ve Trafik reyonlarından sonra çevik kuvvet müdürlüğü reyonuna gelen Vali Kamçı, masada duran biber gazı tüpünün butonuna dokununca yanlışlıkla biber gazını sıktı. Vali, biber gazından kimsenin zarar görmediğini görünce, ''Butondan elimi çekmesem,etrafı gaz kaplayacaktı'' dedi. Protokol mensupları daha sonra polis kıyafetli minik öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Özel harekat, trafik, yunus ve toplum destekli polislik şubelerinin üniformalarını giyen çocuklarla yakından ilgilenen Vali Kamçı, hatıra fotoğrafı çekindi.


Etkinliğe, Vali Süleyman Kamçı, Cumhuriyet Başsavcısı Abdulkadir Akın, İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular, Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Metin Tanrıver, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Elmalı, Şehit Aileleri Derneği Başkanı Yılmaz Üçkan, il emniyet müdür yardımcıları, polis memurları ve vatandaşlar katıldı.
#Süleyman Kamçı
6 yıl önce