|

Valilik önünde kendisini yakmak istedi

Zonguldak'ta, otobüsüyle köfte satmasına belediye tarafından izin verilmediği gerekçesiyle valilik önünde kendisini yakacağını söyleyen kişi, AFAD Müdürü ve polisler tarafından ikna edilerek eylemi sona erdirildi.

Yeni Şafak
12:05 - 2/03/2015 Pazartesi
Güncelleme: 10:08 - 2/03/2015 Pazartesi
AA
Zonguldak'ta otobüsüyle köfte satmasına izin verilmediğini iddia eden kişi, valilik önünde kendini yakma girişiminde bulundu.


Valilik önünde üzerine benzin döken Melih Demir'in (37) kendisini yakacağını söylemesi üzerine çevredekiler polise haber verdi.


Bölgeye gelen polis ekipleri, güvenlik önlemi alarak Güneydoğu gazisi olduğu belirtilen Melih Demir'i ikna etmeye çalıştı. Bu sırada valilikte olan İl Afet ve Acil Durum Müdürü Ahmet Güngör'ün de konuştuğu Demir, eylemini sona erdirdi.


Valilik önüne gelen anne Gülcan Demir ise "Bir de ben CHP üyesiyim, lanet olsun sizin gibi CHP'ye" diyerek belediyeye tepki gösterdi.


Melih Demir, gazetecilere yaptığı açıklamada, Milli Emlak'tan kiraladığı arazide otobüsüyle köfte sattığını, Zonguldak Belediyesi'nin ise kendisine engel olmaya çalıştığını iddia etti.


Yetkililerin sorununun çözümü konusunda kendisine yardımcı olmadığını ileri süren Demir, "Biz bu vatan toprağına kanımızı akıttık. Benim evdeki madalyamı teneke yerine koydunuz. Benim bugün ekmek teknemi yıksınlar kendimi orada ateşe vereceğim. Kimsenin de haberi olmayacak" diye konuştu.


Melih Demir, Zonguldak Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.
#benzin
#kendini yakma girişimi
#Zonguldak Belediyesi
9 yıl önce