|

Vatandaş akın etti, valilik açıklama yapmak zorunda kaldı

Zeytin Dalı Harekatı'ndaki Mehmetçiğe yurdun dört bir yanından kolilerle yardım yağmasının ardından Hatay Valiliği bir açıklama yapmak zorunda kaldı. Valilik, kolilerle aşırı destek gelmesinin ardından vatandaşlara teşekkür edildi. Valilik açıklamada, "Türk Silahlı Kuvvetlerimizin mevcut imkânları ile Mehmetçiklerimizin bütün ihtiyaçlarının karşılandığı ve bugün itibarıyla herhangi bir ihtiyaçlarının bulunmadığı hususunu saygı ile halkımızın bilgilerine sunar, vatandaşlarımızın bu konuda göstermiş olduğu yoğun destek için teşekkürlerimizi ederiz" dedi.

Yeni Şafak
15:03 - 26/01/2018 Cuma
Güncelleme: 15:20 - 26/01/2018 Cuma
Yeni Şafak
Zeytin Dalı Harekatı'ndaki askerlere vatandaşlardan hediyeler geldi.
Zeytin Dalı Harekatı'ndaki askerlere vatandaşlardan hediyeler geldi.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'deki Zeytin Dalı Harekatını yürüten Mehmetçiğe tüm yurttan destek yağarken, atkıdan bereye birçok giysi, yaprak sarmasından bala, kavurmadan mesir macununa kadar onlarca çeşit yemek yollanıyor. Aşırı yoğunluğun yaşandığı bölgede Hatay Valiliği açıklama yaparak vatandaşlara teşekkür ederek Mehmetçiğin bir ihtiyacı bulunmadığını belirtti.

"Bütün ihtiyaçlar görülmektedir"

Hatay ve Kilis’e gönderilen bunca koli karşısında Hatay Valiliği bir açıklama yapmak zorunda kaldı. Askerlere destek vermek için çalışan herkese teşekkür eden Hatay Valiliği açıklamasında:

“Ülkemizin her köşesinden valiliğimizi arayan sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarımız, harekâtta görev alan personele moral desteği vermek ve onların yanında olduklarını göstermek maksadıyla hediyeler ulaştırmak istemektedirler. Konu hakkında ilgili makamlarla yapılan üst düzey değerlendirmeler neticesinde, aziz milletimizin hamiyetperverliğinin her türlü takdirin üzerinde olduğu, ancak devletimizin gücü ve Türk Silahlı Kuvvetlerimizin mevcut imkânları ile Mehmetçiklerimizin bütün ihtiyaçlarının karşılandığı ve bugün itibarıyla herhangi bir ihtiyaçlarının bulunmadığı hususunu saygı ile halkımızın bilgilerine sunar, vatandaşlarımızın bu konuda göstermiş olduğu yoğun destek için teşekkürlerimizi ederiz" denildi.


#Hatay Valiliği
#TSK
6 yıl önce