|

Vatandaş ittifak diyor

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından belirlenen başkan yardımcıları, mahalli seçimler için sorumlu oldukları illerde sahaya indi.

Fazlı Şahan
04:00 - 19/09/2018 Çarşamba
Güncelleme: 02:33 - 19/09/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Kurmaylar, vatandaşın taleplerini ve beklentilerini de not ediyor.
Kurmaylar, vatandaşın taleplerini ve beklentilerini de not ediyor.

Adayları belirlemeden önce bölgelerindeki vatandaşları tekrar dinleyen AK Parti, STK’larla, il başkanlarıyla ve teşkilatla belediye başkanlarına yönelik olumlu olumsuz tepkileri belirleyerek vatandaşın nabzını tutuyor. Kurmaylar, vatandaşın taleplerini ve beklentilerini de not ediyor.

Hafta başında bölgelerinden dönen başkan yardımcılarıyla toplantı yapıldı. Haftalık koordinasyon toplantısında başkan yardımcılarının sorumlu olduğu bölgelerde yürüttüğü saha çalışmalarıyla ilgili ilk tespitlere yer verildi. Vatandaşlardan gelen isimler toplantıda değerlendirildi. Mevcut belediye başkanlarının hizmetlerini soran AK Parti kurmayları, vatandaşların mahalli seçimlerde Cumhur İttifakı’na desteğini de araştırdı. Edinilen bilgiye göre, vatandaşın yüzde 50’inin üzerinde bir oranla mahalli seçimlerde de ittifakı destekleyeceği tahmininde bulunuldu. Her hafta bölgelerine giderek halkla biraraya gelecek olan saha ekibi, sonuçları daha sonra rapor haline dönüştürecek. Raporlar daha önceki raporlarla da karşılaştırılacak ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a sunulacak.

#AK Parti
#MHP
#İttifak
6 yıl önce