|

Yeni Malatya'da Azad depremi

PTT 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor’un dış transferde imza attırdığı ilk isim Azad Filiz ile yolları ayırdığı ifade edildi.

Yeni Şafak
16:10 - 3/07/2015 Cuma
Güncelleme: 13:13 - 3/07/2015 Cuma
IHA

Kartalspor'dan transfer edilen başarılı orta saha oyuncusu ile anlaşan yönetim, genç oyuncuya başkan Adil Gevrek'in ofisinde imza attırmıştı. Azad Filiz ile parasal konuda anlaşmazlığa düştüğü belirtilen Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek'in anlamsız taleplerinden dolayı genç futbolcuya tepki göstererek transferi noktaladığı öğrenildi. Sarı-kırmızılı takımın, Bolu'da başlayan kamp çalışmalarına katılmayacağı belirtilen Azad'ın sürekli sorun çıkaran tutumunun transferin olumsuz sonuçlanmasında etken olduğu ifade edildi.


Malatya'ya gelmek istemediğini söylediği iddia edilen Azad'a, “Malatya'da olmak istemeyeni biz de istemiyoruz. Hiç kimse Malatyaspor'dan büyük değildir” diyerek tepki gösterdiği ileri sürülen Adil Gevrek'in bu oyuncuyla daha önce varılan anlaşmadan vazgeçtiği öğrenildi. Azad'ın bu tavırları karşısında transferden kesin olarak vazgeçen Yeni Malatyaspor yönetiminin rotayı diğer alternatiflere çevirdiği ifade edildi.

#yeni malatyaspor
#azad filiz
9 yıl önce