|

Yaban domuzu şehre indi

Mersin'in Tarsus İlçesi'nde şehir merkezine kadar inen bir yaban domuzu vatandaşlar tarafından tüfekle vurularak öldürüldü.

Yeni Şafak
16:38 - 15/12/2014 Pazartesi
Güncelleme: 14:38 - 15/12/2014 Pazartesi
DHA
Yaban domuzu, Tarsus İlçesi'nin Altaylılar Mahallesi ile Bağlar Mahallesi'ni ayıran Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi civarındaki DSİ'ye ait sulama kanalında görüldü. Gece geç saatlerde görülen domuz, vatandaşlar tarafından tüfekle vuruldu. Yaralı olarak kaçıp gözden kaybolan yaban domuzunu sabah saatlerinde kanalda ölü olarak bulunan mahalle sakinleri belediyeye haber verdi.

Yaklaşık 150 kilo ağırlığındaki domuzu kepçe ile çıkartarak kamyona yükleyen belediye ekipleri şehir dışında boş bir alana götürerek gömdü.

DAHA ÖNCE DE GÖRMÜŞLER

Daha önce de mahalle çevresinde yaban domuzlarının görüldüğünü belirten vatandaşlardan 19 yaşındaki Bayram Aslan, şunları söyledi:

"Gece evde otururken, bir silah sesi duyduk. Dışarı çıktığımızda kanalın yanında gelen sese doğru gittik. Kanalın içinde büyükçe bir yaban domuzun vurulduğunu gördük. Sabah olduğunda belediye yetkililerini aradık. Belediye yetkilileri de gelerek domuzu buradan kaldırdılar. Domuzun şehir merkezine nasıl bu kadar gelebildiğini anlamış değilim. Bağlarbaşı civarlarından buraya geldiğini düşünüyorum."


 
#yaban domuzu
#mersin domuz
#şehir domuz
9 yıl önce