|

Yamaç paraşütü yaparken kayalıklara çakıldı

Tekirdağ'ın Şarköy İlçesinde 600 metre yüksekliğindeki Uçmakdere mevkiinden paraşütle atlayış yapan 33 yaşındaki Ferhat Davut Kurumehmet, inişe geçtiği sırada türbülansa girerek yüksek bir tepeye çakıldı. Ağır yaralanan paraşüt sporcusu Kurumehme'ti AFAD ekipleri kurtararak hastaneye kaldırdı.

Yeni Şafak
11:40 - 6/04/2015 Pazartesi
Güncelleme: 08:43 - 6/04/2015 Pazartesi
DHA

İstanbul'dan yamaç paraşütü yapmak için arkadaşlarıyla Tekirdağ'ın Şarköy İlçesi Uçmakdere mevkiine gelen Ferhat Davut Kurumehmet, 600 metre yüksekliğinden atlayış yaptı. Kurumehmet, inişe geçtiği sırada yaklaşık 300 metre yükseklikte türbülansa girdi.



Bir süre havada sürüklenen Kurumehmet, kayalıklar arasına düşerek ağır yaralandı. Atlayış yapan diğer arkadaşlarının ihbarı üzerine gelen AFAD ekipleri, itfaiyenin de yardımıyla bulunduğu kayalıklardan yaklaşık 1 saatlik çalışmasının ardından yaralı olarak kurtarıldı.



Ambulansla Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Ferhat Davut Kurumehmet'in sağ kolu ve bacağının kırıldığı, kaburga kemiklerinde kırık, başında ise yaralanma meydana geldiği tespit edildi.



#yamaç paraşütü
#paraşüt kazası
#tekirdağ
9 yıl önce