|

Yanarak öldüler

Çorum’da bir otomobil menfeze çarparak alev aldı. Feci kazada anne Huriye Erdin ile çocukları Buse, Mert ile 1 yaşındaki Ferhat yanarak can verdi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 9/06/2017 Cuma
Güncelleme: 02:52 - 9/06/2017 Cuma
Yeni Şafak
Anne ile 3 çocuğunun yanmış bedenleri, itfaiye ekiplerinin yoğun çabasının ardından araçtan çıkartıldı.
Anne ile 3 çocuğunun yanmış bedenleri, itfaiye ekiplerinin yoğun çabasının ardından araçtan çıkartıldı.

Çorum’un Sungurlu ilçesinde menfeze çarpan araçtaki anne ile 3 çocuğu yanarak öldü, bir kişi de yaralandı. Ankara’nın Şereflikoçhisar ilçesinde görev yapan astsubay oğlunu ziyaret ettikten sonra gelini ve torunlarıyla birlikte Amasya’ya dönmek için yola çıkan Abdullah Erdin’in (61) kullandığı 05 AH 004 plakalı otomobil, Sungurlu-Kırıkkale karayolunun 2’nci kilometresinde yol kenarındaki sulama kanalına düştükten sonra menfeze çarptı.

LPG'Lİ ARAÇ ALEV ALDI

Yaralanan Erdin’in diğer sürücüler ve vatandaşların yardımıyla araçtan çıkarıldığı sırada LPG’li otomobilde yangın çıktı ve korkunç bir patlama meydana geldi. Sürücüyü çıkarmayı başaran vatandaşlar hemen yardım istedi. İhbarın ardından olay yerine çok sayıda itfaiye ve ambulans ekibi sevk edildi. Yangın, itfaiyenin yoğun çabası sonucu kısa sürede söndürüldü. Araçta yeni bir patlama riskine karşı otomobilin LPG tankı, ustalar tarafından söküldü. Yanarak can veren anne Huriye Erdin (35), çocukları Buse (14), Mert (12) ile Ferhat Erdin’in (1) cesetleri, ekiplerin uzun süren uğraşlarının ardından araçtan çıkarıldı.


Büyük bölümü yanmış olan cesetler, cenaze aracıyla Sungurlu Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Ambulansla kaldırıldığı Sungurlu Devlet Hastanesi’den Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen yaralı sürücü Abdullah Erdin, Ankara’nın Şereflikoçhisar ilçesinde görev yapan astsubay oğlunu, eşi ve çocuklarıyla ziyaret ettiğini, kazanın Amasya’ya dönüş yolunda meydana geldiğini söyledi.

#Çorum
#Kaza
7 yıl önce