|

Yangın çıkan evde tüyleri diken diken eden görüntü: İtfaiye ekipleri Kur’an-ı Kerim’i görünce gözlerine inanamadı

Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde bir apartmanın 13. katındaki ikamette çıkan yangında ev küle dönerken, evde bulunan Kur’an-ı Kerim’in sayfalarına hiçbir şey olmadı. Yangının ardından evde inceleme yapan itfaiye ekipleri Kur’an-ı Kerim buldu. Kur’an’ı inceleyen ekipler, sadece kapağının yandığını, iç sayfalarına bir şey olmadığını gördü.

16:43 - 21/10/2021 Perşembe
Güncelleme: 16:48 - 21/10/2021 Perşembe
IHA
İtfaiye ekipleri Kur’an-ı Kerim’i görünce gözlerine inanamadı.
​
İtfaiye ekipleri Kur’an-ı Kerim’i görünce gözlerine inanamadı. ​

Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde bir apartmanın 13. katındaki ikamette çıkan yangında ev küle dönerken, evde bulunan Kur’an-ı Kerim’in sayfalarına hiçbir şey olmadı.


YANGIN KISA SÜREDE BÜYÜDÜ

Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz Pazar günü ilçeye bağlı Yakut Mahallesi Çınarlı Sokak üzerinde bulunan bir apartmanın 13. katındaki evde henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Yangın kısa süre içerisinde büyürken, ihbar üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucunda çıkan yangın kısa sürede söndürüldü. Çıkan yangında yaralanan olmazken, ikamette maddi hasar meydana geldi.


HER ŞEY YANDI KURAN-I KERİM'E BİR ŞEY OLMADI

Her şey yandı, Kur’an-ı Kerim’e bir şey olmadı

Öte yandan, çıkan yangında evde bulunan eşyaların neredeyse tamamı küle döndü. Yangının ardından evde inceleme yapan itfaiye ekipleri Kur’an-ı Kerim buldu. Kur’an’ı inceleyen ekipler, sadece kapağının yandığını, iç sayfalarına bir şey olmadığını gördü.
#yangın
#kayseri
#duman
2 yıl önce