|

Yaşlı adamı döven caniyle ilgili karar açıklandı

Türkiye'nin konuştuğu Samsun'daki olayla ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Bafra ilçesinde 72 yaşındaki yaşlı adama, acımasızca yumruk atan gençlerden biri tutuklandı, aracı süren kişi ise serbest bırakıldı.

Yeni Şafak
16:42 - 2/08/2018 Perşembe
Güncelleme: 16:52 - 2/08/2018 Perşembe
IHA
Samsun'da yaşanan olayda yaşlı bir adam genç birisi tarafından öldüresiye dövülmüştü.
Samsun'da yaşanan olayda yaşlı bir adam genç birisi tarafından öldüresiye dövülmüştü.

Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan kamera görüntülerinde kendisini uyaran yaşlı adamı vahşice yumruklayan cani tutuklandı.

Hatırlanacağı üzere olay, Samsun Sinop karayolunun servis yolunda meydana gelmiş, 72 yaşındaki yaşlı bir adam yağmur dolayısıyla evinin önünde biriken suyu kürekle atmaya çalışırken otomobille yoldan geçen Ç.D. isimli şahsın kullandığı araç tarafından üzerine su sıçramıştı.

Üzerine su sıçrayan yaşlı adamın tepki göstermesi üzere Ç.D. otomobille geri geri gelerek yaşlı adamın yanına gelmiş ve otomobilde bulunan C.İ. araçtan inerek yaşlı adamı ölesiye dövmüştü.

Yaşlı adama defalarca yumruk atan C.İ.'yi otomobili kullanan Ç.D. kolundan tutup otomobile bindirerek olay yerinden uzaklaşmıştı.

Başsavcılık açıklama yapmıştı

Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı bir açıklama yapmış ve "Soruşturma dosyasının Cumhuriyet Başsavcılığımızca 30 Temmuz 2018 tarihinde tevzi edilmesi ve kamera görüntülerinin çözümünün yapılması sonucunda olay daha ayrıntılı değerlendirilerek şüphelilerin "beden ve ruh bakımından kendisini savunamayacak durumda bulunan kişiye yönelik kasten yaralama" suçundan yeniden yakalanarak gözaltına alınmaları talimatı verilmiştir" ifadesi kullanılmıştı.

Cani tutuklandı arkadaşı serbest

Samsun'da 72 yaşındaki yaşlı adamın öldüresiye döven C.İ tutuklanırken, olay sırasında yanında bulunan ve aracı kullanan arkadaşı ise serbest bırakıldı.

#Samsun
#Yaşlı adam
#Dayak
6 yıl önce