|

Yaşlı çift evde ölü bulundu

Tokat'ta 83 yaşındaki Tevfik ve 86 yaşındaki Ayşe Ateş çifti komşuları tarafından evlerinde ölü bulundu. Çiftin kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek öldükleri sanılıyor.

Yeni Şafak
15:43 - 14/03/2015 Cumartesi
Güncelleme: 13:44 - 14/03/2015 Cumartesi
DHA
Kent merkezi Örtmeliönü Mahallesi'nde yaşayan 2 çocuk sahibi işçi emeklisi Tevfik ve Ayşe Ateş çiftinden bir süre haber alamayan komşuları sabah saatlerinde şüphelenerek evlerine gitti. Evin kapısını açarak içeri giren komşuları, Ateş çiftini yerde hareketsiz yatarken buldu. Daha sonra sağlık ve polis ekiplerine haber verildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde yaşlı çiftin öldüğü belirlendi. Cumhuriyet Savcısı ve polis ekiplerinin incelemesi sonrası çiftin cesetleri otopsi yapılmak üzere devlet hastanesi morguna kaldırıldı.

Ateş çiftinin kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek öldükleri ihtimali üzerinde durulurken, kesin neticenin otopside belli olacağı öğrenildi. Olayın ardından eve gelen yakınları büyük şok yaşayarak gözyaşlarına boğuldu. Torunları Mustafa Uçar, dede ve ninesinin ölüm nedenlerinin henüz belli olmadığını söyleyerek, "İkisi de hastaydı zaten, kalpten rahatsızlardı. Bize sobadan olabileceği söylendi. Kesin netice otopside çıkacak" dedi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 
#Tokat
#yaşlı çift
#Kent merkezi Örtmeliönü Mahallesi'
9 yıl önce