|

Yerel seçimde ittifak çağrısı

MHP lideri Devlet Bahçeli 24 Haziran'da elde edilen kazanımların korunması gerektiğini belirterek Mart 2019’daki yerel seçimlerde ittifak çağrısı yaptı. Bahçeli, "27 büyükşehirin yönetimi FETÖ-PKK-PYD’nin yörüngesine sabitlenen partilerin kontrolüne girmemelidir. CHP-HDP ve yedekleriyle kurulan karanlık ittifakın hesabı cumhurun iradesiyle bozulmalıdır. MHP üzerine düşeni yapmaya hazırdır" dedi.

Nur Banu Aras
04:00 - 1/09/2018 Cumartesi
Güncelleme: 09:15 - 1/09/2018 Cumartesi
Yeni Şafak
MHP lideri Devlet Bahçeli
MHP lideri Devlet Bahçeli

MHP Genel Başkanı Dvlet Bahçeli, AK Parti'ye yerel seçimlerde de 'Cumhur ittifakı'nı devam ettirme çağrısı yaptı. Ankara Etimesgut Belediyesi tarafından düzenlenen festivalde konuşan Bahçeli, Türkiye'yi yaptırımlarla tehdit eden ABD'ye sert mesajlar göndererek birlik beraberlik çağrısı yaptı. Bahçeli özetle şunları kaydetti: Türkiye’yi teslim almaya, Papazı bahane ederek duruşumuzu bozmaya, milletimizi pes ettirmeye Pensilvanya bekçilerinin, zulüm nöbetçilerinin güçleri de yetmeyecektir. Ekonomik yıkıma bilerek hizmet eden, zalimlerin gözüne girmek için felaket tellallığı yapan, kriz çığırtkanlığına soyunan, işbirlikçilikten medet uman kim varsa, Etimesgut’tan söylüyorum ki, tescilli vatan hainidir.

DEVLETE DESTEĞİMİZ TAM

24 Haziran Seçimi’nden sonra resmen devreye giren Cumhurbaşkanlığı Sistemi’ni kabullenemeyen, hazım güçlüğü çeken iç ve dış çevrelerin karşısında Türk milleti bütün heybetiyle ayaktadır. Bizi yenemeyecekler, yıkamayacaklar, kanlı ve alçak maşalarını fütursuzca kullansalar bile sonuç alamayacaklar. Döviz, faiz, borç ve enflasyon girdabında boğulmamızı bekleyenler Allah’ın izniyle mahv-ı perişan olacaklar, hayal kırıklığına uğrayacaklar. Devlet ve hükümete desteğimiz tamdır. Cumhur İttifakı alayının karşısındadır, bütün hainlere meydan okumaktadır.

KAZANIMLAR KORUNMALI

Ülkemiz 24 Haziran seçimlerinden sonra yeni bir demokratik imtihana 31 Mart 2019’da girecektir. MHP, Türkiye’nin beka mücadelesi verdiği bu sıcak ve yüksek riskli dönemde yine sorumlu, yine milli duruş ve siyasetini takip edecektir. 24 Haziran’da elde edilmiş kazanımların önümüzdeki yılın 31 Mart’ında heba olmasını istemiyor, beklemiyor, dilemiyor, arzu etmiyoruz. Özellikle başta İstanbul, Ankara ve İzmir olmak üzere, ilaveten diğer 27 büyükşehir belediye yönetimi zillete yakasını kaptıran, ülkesine çelme takan, üstelik FETÖ-PKK-PYD’nin yörüngesine sabitlenen partilerin yönetimine geçmemelidir. Bu tarihi bir sorumluluktur. Türkiye’de PKK’nın yöneteceği belediye kesinlikle olmamalı, 15 Temmuz öncesine dönülmemeli, CHP-HDP ve yedekleriyle kurulan karanlık ittifakın hesabı cumhurun iradesiyle bozulmalıdır. Nitekim MHP üzerine düşen ne varsa yapmaya bütünüyle hazırdır."

#MHP
#Devlet Bahçeli
6 yıl önce