|

Yine roketle saldırdılar

Hatay’ın Kırıkhan ilçesinin Suriye sınırının sıfır noktasındaki Karatepe bölgesindeki ÖSO mensuplarının kaldığı çadırlara, Afrin bölgesinden atılan roket seyyar jeneratöre isabet etti.

Yeni Şafak ve
08:00 - 23/01/2018 Salı
Güncelleme: 10:15 - 23/01/2018 Salı
Yeni Şafak
Kilis kent merkezine de Suriye’nin Afrin bölgesinden ateşlenen 3 roket düştü.
Kilis kent merkezine de Suriye’nin Afrin bölgesinden ateşlenen 3 roket düştü.

Saldırıda 2 ÖSO mensubunun yaşamını yitirdiği belirtilirken, bozulan jeneratörü tamir etmek için gelen Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş. (Toroslar EDAŞ) çalışanı, evli ve 2 çocuk babası Şahin Elitaş’ın (30) da hayatını kaybettiği bildirildi. Hatay’ın Kırıkhan ilçesi nüfusuna kayıtlı Elitaş’ın jeneratörün tamiri için bakıma girdiği sırada patlamanın meydana geldiği öğrenildi.

TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Kilis kent merkezine de Suriye’nin Afrin bölgesinden ateşlenen 3 roket düştü. Vali Mehmet Tekinarslan, can kaybı ve yaralının olmadığını bildirdi. Bu arada Suriye’nin Rasulayn bölgesindeki terör örgütü PYD/PKK mensuplarınca açılan ateş sonucu Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde bir asker hafif yaralandı. Sınırda mevzili TSK birlikleri, terör hedeflerini ateş altına aldı. Özel harekat ekiplerinin de aralarında bulunduğu güvenlik güçleri, binadaki teröristi öldürdü.

#Hatay
#Ryhanlı
#Afrin
#PKK
6 yıl önce