|

Yoksula 100 TL'lik çek dağıtıp poz verdi

Elazığ Belediyesinin, Ramazan ayında ihtiyacı olan vatandaşlara katkı sağlamak amacıyla dağıttığı 100'er TL'lik çeklerin teslimi için tören düzenlenmesi amacına aşan sonuçlar ortaya çıkardı. Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'ın​ hediye çeklerini takdim ederken çekilen fotoğrafları sosyal medyada büyük tepki çekti. Vatandaşları teşhir eden görüntüler için "Yardım değil 100 TL'lik şov" yorumları yapıldı.

Yeni Şafak
14:30 - 14/07/2015 Tuesday
Güncelleme: 14:44 - 14/07/2015 Tuesday
Yeni Şafak

Elazığ Belediyesinin, Ramazan ayında yardıma muhtaç insanlara çek vermek için düzenlediği törenin fotoğraflarla afişe edilmesi tepkilere neden oldu. Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'ın içerisinde 100 liralık limitin olduğu alışveriş çekini takdim ettiği vatandaşlarla çekildiği fotoğraflar önce yerel medya sonra da da ulusal basına yansıdı. Sosyal medyada büyük tepki çeken fotoğraflar için "100 TL'ye gösteriş ve şov" yorumları yapıldı.



Belediye Başkanı Yanılmaz, tepkilere neden olan çek teslim töreninde yaptığı konuşmada, "Vereceğimiz sosyal kartlarla, ailelerimiz markete giderek, ihtiyaçlarını karşılayacaklar. Bu kartlarla, içki, sigara ve parfüm alınmayacak. Bu sosyal projemizle şehrimizde be bu akşam evime ekmek alamadım diyen kimse kalmayacak" diye konuştu.

#Elazığ Belediye Başkanı
#Mücahit Yanılmaz
#Ramazan
#Bayram
9 years ago