|

Yollar savaş alanı: Kazalar 16 can aldı

Dün trafik canavarı yine iş başındaydı. Kayseri, Manisa ve Aksaray'da gerçekleşen trafik kazalarında 16 kişi hayatını kaybederken, 74 kişi de yaralandı

00:00 - 12/08/2006 Cumartesi
Güncelleme: 02:42 - 12/08/2006 Cumartesi
Yeni Şafak
Yollar savaş alanı: Kazalar 16 can aldı
Yollar savaş alanı: Kazalar 16 can aldı

Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında ilk 7 kişi öldü, 21 kişi yaralandı. Bir otomobil ile minibüs, Kayseri-Malatya karayolunun Boran rampası mevkiinde çarpıştı. Feci kazada, 7 kişi ölürken 21 kişi de yaralandı. Kazada yaralananlar, Kayseri'deki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılar arasında 2 kişinin durumun ağır olduğu öğrenildi.


ÜZÜM YÜKLÜ KAMYONA ÇARPTI

Manisa'nın Sarıgöl ilçesi Topuzlu mevkii yakınlarında ise Süleyman Saltıker yönetimindeki yolcu minibüsü, sürücüsünün üzüm yüklü kamyonla çarpıştı. Kazada minibüs şoförü Süleyman Saltıker (50), minibüste bulunan Mehmet Ali Çelikay (70), Kemal Saltıker (71) ile Musa Kaya (60) kaybetti. Kamyon şoförü Sadık Akbaş Alaşehir Devlet Hastanesinde, Bahri Koruyan (42) ve Mustafa Dönmezer (40) Sarıgöl Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.


OTOBÜS FACİASI: 4 ÖLÜ 44 YARALI

Aksaray'da meydana gelen trafik kazasında ise Hakan Durak (31) kaza yerinde hayatını kaybederken, kazada yaralanan İbrahim Avcu (24), hastaneye kaldırıldı. Günün en büyük faciası ise Busa'da yaşandı. Ankara'dan aldığı yolcuları İzmir Dikili'ye götürmek için yola çıkan Ali Koç (36) yönetimindeki yolcu otobüsü, Mudanya-İzmir çevre yolu 9. kilometresinde bir kamyona arkadan çarptı. Otobüsün, kamyonun ardından yolun sağındaki bariyerlere çarptıktan sonra devrilmesi sonucu 4 kişi öldü, 2'si ağır 44 kişi de yaralandı.



18 yıl önce