|

İbrahim Tatlıses Afrin türküsü için stüdyoya girdi

Zeytin Dalı Harekatı'na destek veren ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, Afrin Türküsü için 7 yıl sonra stüdyoya girdi. Tatlıses'e okumalarda Sibel Can eşlik etti.

Yeni Şafak
09:00 - 26/04/2018 Perşembe
Güncelleme: 09:18 - 26/04/2018 Perşembe
Diğer
İbrahim Tatlıses, Zeytin Dalı Harekatı'na destek veren ünlü isimlerden biriydi.
İbrahim Tatlıses, Zeytin Dalı Harekatı'na destek veren ünlü isimlerden biriydi.

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın yazdığı Afrin Türküsü'nü okumak için stüdyoya girdi.

Uğradığı silahlı saldırı sonrası müzik dünyasından uzak kalan İbrahim Tatlıses'in en duygusal anları oldu. Ünlü sanatçı, tam yedi yıl sonra özel bir proje için stüdyoya girip türkü okudu. Tatlıses o anlarda büyük heyecan yaşadı.

"Mehmetçiğimiz bunu hak ediyor"

Sibel Can'ında katıldığı okumalarda kahraman Mehmetçiğimiz için yazılan Afrin Türküsü okundu. Eseri, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın kaleme aldı. Türkü; şehitlerimize ve askerlerimize ithafen yazıldı. İbrahim Kalın, Afrin Türküsü için "Mehmetçiğimiz bunu hak ediyor" demişti.

Mehmetçik için gitmişti

Haberler.com'un haberine göre, Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyindeki terör örgütleri ile mücadele etmek için başlattığı Zeytin Dalı Harekatı'na destek veren ünlü isimler sınır hattına gitti. Hatay'a giden ünlülerden İbrahim Tatlıses, 'Yaylalar' türküsünü Afrin'e uyarlayarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a söyledi.

#Sanatçı
#Afrin
#Cumhurbaşkanı
#Sözcüsü
#İbrahim Kalın
6 yıl önce