|

Balkon camından kaçan kedi korkuluklar saplandı

Isparta’da temizliğin ardından açık unutulan 3’üncü kattaki balkon camından aşağı düşüp demir korkuluklarına saplanan kedi, itfaiye ekiplerince kurtarıldı. Kedinin kurtarılması sonrası sahibi gözyaşlarına hakim olamadı.

Yeni Şafak
14:27 - 27/11/2018 Salı
Güncelleme: 15:23 - 27/11/2018 Salı
IHA
Demir parmaklıklara saplanan kedi.
Demir parmaklıklara saplanan kedi.

Yayla Mahallesi İsmet Paşa Caddesi üzerindeki Sakarya Apartmanı’nda Abdullah-Büşra Bahar çiftinin yaşadığı evdeki kedi, temizlik yapıldıktan açık unutulan 3’üncü kattaki balkon camından aşağı kayıp, alt kattaki demir korkuluklara saplandı.

Sahipleri kediyi evin içinde ararken, bir süre sonra zile basan komşuları kedinin alt kattaki balkon demirine saplandığını haber verdi. Durumun haber verilmesiyle olay yerine Isparta Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne bağlı kurtarma ekipleri sevk edildi.

  • Olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, gerekli incelemeleri yaptıktan sonra kediyi bulunduğu yerden kurtarmayı başardı. Çevredekilerden korkan ve hırçınlaşan kedi, sakinleşmesi için bir süre kapalı şekilde bekletildi.
  • Gözyaşlarına hakim olamadı
  • Gözyaşlarına hakim olamayan Büşra Bahar, itfaiye ekibinin kediyi göstermesinin ardından güçlükle sakinleştirildi. Bahar, kafesteki kedisini severek ve konuşarak sevinç gözyaşı döktü.

Kurtarılan kediye ilk müdahale için Isparta Veteriner Müdürlüğüne bağlı nöbetçi ekip sevk edildi. Olay yerine gelen Veteriner Hekim, kediye yaptığı kontrolde, organlarında bir hasar bulunmadığını ve mahsur kaldığı demirin yalnızca deri kısmına hafif çapta zarar verdiğini tespit etti.

#Kedi
#Kedi korkuluklara saplandı
#Isparta
5 yıl önce