|

CHP'nin 'Fettah Can' sansürüne davetli yanıt

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte kahraman Mehmetçiğimize moral vermek için Hatay'a giden Fettah Can'ın 13 Mayıs'ta vereceği Silifke konseri, Silifke'nin CHP'li Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut tarafından iptal edilmişti. Aksaray Belediyesi, sanatçı Fettah Can'a kucak açtı. Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, #AksarayFettahCanla etiketi ile "CHP'li bir belediye tarafından iptal edilen Fettah Can kardeşim, aynı tarihte gençlik parkımızın açılışında sahne alacaktır" diyerek tweetini yayınladı.

Yeni Şafak
11:21 - 16/04/2018 Pazartesi
Güncelleme: 12:09 - 16/04/2018 Pazartesi
Diğer
#AksarayFettahCanla etiketi, kısa sürede Twitter'da Trending Topics listesine girdi.
#AksarayFettahCanla etiketi, kısa sürede Twitter'da Trending Topics listesine girdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte kahraman Mehmetçiğimize moral vermek için Hatay'a giden Fettah Can'ın 13 Mayıs'ta vereceği Silifke konseri, Silifke'nin CHP'li Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut tarafından iptal edilmişti. Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Fettah Can'ın, 13 Mayıs'ta Aksaray Gençlik Parkı açılışında sahneye çıkacağını duyurdu.


Binlerce kişi aynı etiketle paylaştı

Başkan Yazgı, Twitter hesabında şu açıklamayı yaptı: "Mehmetçiğimize moral vermek İçin Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Hatay'a gitmesi nedeniyle 13 Mayıs'ta yapılacak konseri, CHP'li bir belediye tarafından iptal edilen Fettah Can kardeşim, aynı tarihte gençlik parkımızın açılışında sahne alacaktır" dedi. Sabah'ın haberine göre, bu açıklamasını #AksarayFettahCanla etiketiyle paylaşan Başkan Yazgı'nın tweet'inin ardından, aynı etiketle binlerce paylaşım yapıldı. #AksarayFettahCanla etiketi, kısa sürede Twitter'da Trending Topics listesine girdi.




#Fettah Can
#Aksaray Belediyesi
#Konser
#CHP
#Sanatçı
6 yıl önce