|

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ara Güler mesajı: Hayatımıza derin izler bıraktı

Duayen foto muhabiri Ara Güler, tedavi gördüğü hastanede 90 yaşında hayatını kaybetti. Cumhurbaşkanı Erdoğan duayen sanatçı Ara Güler'in vefatı için taziye mesajı yayımladı. Erdoğan, "Hayatımıza bıraktığı derin izlerle Ara Güler ustayı her daim saygıyla hatırlayacağız" dedi.

Yeni Şafak
09:36 - 18/10/2018 Perşembe
Güncelleme: 12:43 - 18/10/2018 Perşembe
Yeni Şafak
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ara Güler'in vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendiğini dile getirdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ara Güler'in vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendiğini dile getirdi.

Duayen foto muhabiri Ara Güler, tedavi gördüğü hastanede 90 yaşında hayatını kaybetti. Türkiye'de fotoğrafçılığın uluslararası alanda ün kazanmış en önemli temsilcisi olan Ara Güler, tedavi gördüğü Florence Nightingale Hastanesi'nde vefat etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan duayen sanatçı Ara Güler'in vefatı için taziye mesajı paylaştı.

"Hayatımıza bıraktığı derin izlerle her zaman Türkiye'nin yetiştirdiği önemli isimlerden biri olan Ara Güler'in vefatını büyük bir teessürle öğrendim. Ara Güler'i büyük bir sanatçı olarak görüyorum. Hayatımıza bıraktığı derin izlerle Ara Güler ustayı her daim saygıyla hatırlayacağız."


Erdoğan'ın da fotoğrafl
arını çekmişti

Ara Güler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kısıklıdaki konutunda fotoğraflarını çekmişti. Usta sanatçı, uzun süredir görüşmediği Erdoğan'ı en son 2012'deki bir törende fotoğrafladığını ve Cumhurbaşkanı'nın birkaç fotoğrafını çekmek istediğini söylemişti. Güler'in bu talebi üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kısıklı'daki konutunda buluşma gerçekleşmişti.


#Recep Tayyip Erdoğan
#Ara Güler
6 yıl önce