|

Demet Akalın'dan Las Vegas açıklaması: Ekip arkadaşlarımda oradaydı

Şarkıcı Akalın, Las Vegas'taki kanlı saldırıda ekip arkadaşlarının da saldırının yapıldığı mekanın yakınlarında bir AVM'de mahsur kaldıklarını açıkladı.

Yeni Şafak
19:58 - 2/10/2017 Pazartesi
Güncelleme: 20:04 - 2/10/2017 Pazartesi
AA
Demet Akalalın
Demet Akalalın

Şarkıcı Demet Akalın, ABD'nin Las Vegas kentindeki müzik festivalinde düzenlenen saldırıya ilişkin, "Korkunç bir şey. Ekip arkadaşlarımız da orada bir AVM'de mahsur kalmışlar. Onlarla mesajlaştım ama iyiler." dedi.

Türk Hava Yolları'nın (THY) Los Angeles - İstanbul tarifeli uçağıyla ABD'den İstanbul'a gelen Akalın, Atatürk Havalimanı'nda gazetecilere açıklama yaptı.

Olaydan birkaç saat önce uçağa bindiğini belirten Akalın, "Uçakta internete zor girdim. Öğrenince şok oldum. Birkaç saat önce o insanlarla karşılaşabilirdim. Ne bileyim, orada, hep açık alanlarda gezdik. Korkunç bir şey. Ekip arkadaşlarımız da orada bir AVM'de mahsur kalmışlar. Onlarla mesajlaştım ama iyiler. Onlar biraz daha tatilini uzatmak istediler ama ben de kızmıştım onlara." diye konuştu.

Türkiye’deki güvenlik önlemlerinin daha sıkı olduğunu söyleyen Akalın, "Bizim ülkemiz o konuda iyi. Havalimanında didik didik aradılar. İndiğim günden itibaren hep aynı şeyi söyledim; insanlar hep elini kolunu sallaya sallaya çıkıyor ve yapan da Amerikalıymış, çok üzücü..."ifadelerini kullandı.

#Demet Akalın
#Las Vegas
7 yıl önce