|

Demet Akbağ'ın eşinin hayatını kaybettiği kazanın detayları ortaya çıktı

Demet Akbağ'ın eşi Zafer Çika, İzmir'de kaza geçirerek hayatını kaybetti. Emniyet kemeri takılı olmadığı için araçtan fırlayan Çika'nın dün sabah hava yolu ile İzmir'e gelmek istediği ancak uçağı kaçırdığı ortaya çıktı. Çika'nın cenazesi yarın İzmir Alsancak Hocazade Cami’nden kaldırılıp Çeşme’de defnedilecek.

Yeni Şafak
09:36 - 13/03/2019 Wednesday
Güncelleme: 10:22 - 13/03/2019 Wednesday
AA
Demet Akbağ ve eşi Zafer Çika
Demet Akbağ ve eşi Zafer Çika

Oyuncu Demet Akbağ'ın eşi Zafer Çika'nın da içerisinde bulunduğu araç, saat 18.30 sıralarında İzmir- Çeşme Otoyolu İstihkam Eğitim ve Merkez Komutanlığı yakınlarında kaza yaptı. Çika'nın dün sabah saatlerinde havayolu ile İzmir'e gelmek istediği ancak uçağı kaçırdığı ortaya çıktı.

Bariyere çarparak şarampole yuvarlandı

Kaza saat 18.30 sıralarında İzmir- Çeşme Otoyolu İstihkam Eğitim ve Merkez Komutanlığı yakınlarında meydana geldi. Havayolu ile İzmir'e gelen Zafer Çika, buradan Muammer Renda yönetimindeki 35 S 7580 plakalı Pick-Up ile Çeşme'ye gitmek üzere yola çıktı.

Araç, İstihkam Eğitim ve Merkez Komutanlığı yakınlarında yağış nedeniyle kayganlaşan yolda sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Bariyerlere çarpan Pick-Up, ardından şarampole yuvarlandı.

Emniyet kemerini takmadığı için araçtan fırladı

Olay yerine gelen ekipler, sürücünün yanında oturduğu anlaşılan Zafer Çika'nın, emniyet kemerinin takılı olmaması nedeniyle kaza sırasında aracın ön camdan fırladığını belirledi. İtfaiye ekiplerinin de yardımıyla karayoluna çıkartılan yaralılara ilk müdahale buradaki sağlık ekibi tarafından yapıldı.

Durumu ağır olduğu öğrenilen Çika ile Renda, ardından ambulanslarla dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan ve hastaneye kaldırılan Zafer Çıka, gece saatlerinde hayatını kaybetti.

Sabah uçağını kaçırdı

Kazanın duyulmasının ardından Göztepe Teknik Direktörü Tamer Tuna başta olmak üzere futbol, iş ve sanat dünyasından çok sayıda kişi hastaneye gelerek Zafer Çika'nın sağlık durumu hakkında bilgi aldı.


Cenazesi yarın

Oyuncular Sendikası, Zafer Çika'nın cenazesinin yarın öğle namazına müteakip İzmir Alsancak Hocazade Camii’nden kaldırılıp Çeşme’de defnedileceğini açıkladı.

Yönetim Kurulu Başkanımız Demet Akbağ’ın sevgili eşi Zafer Çika’yı dün akşam geçirdiği elim bir trafik kazasında kaybetmiş olmanın derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Başta kederli ailesi ve yakınları olmak üzere sevenlerine baş sağlığı diliyoruz.

Zafer Çika’nın cenazesi 14 Mart Perşembe günü öğle namazına müteakip İzmir Alsancak Hocazade Camii’nden kaldırılıp Çeşme’de defnedilecektir.



#Demet Akbağ
#Zafer Çika
#Trafik Kazası
#Ölüm
5 years ago