|

"Erdoğan'ı sevmemek başka vatan hainliği başka"

Sanatçı Murat Kekilli, Erdoğan nefreti yüzünden PKK'ya destek verenlerin yanlış yaptığını söyledi. Teröre destek vermenin ihanet olduğunu belirten sanatçı, "Tayyip Erdoğan'ı sevmemek başka vatan hainliği başka bir şey suçlu arıyorsanız PKK'dır" diye konuştu.

Yeni Şafak
10:30 - 15/02/2016 Pazartesi
Güncelleme: 08:35 - 15/02/2016 Pazartesi
Diğer

Murat Kekilli, "Nişantaşı, Cihangir ünlülerinin muhalif raconları kesip sırf Erdoğan nefreti yüzünden PKK'ya destek vermeleri ne manaya geliyor" şeklindeki soruya, "Tayyip Erdoğan'ı sevmemek başka vatan hainliği başka bir şey suçlu arıyorsanız PKK'dır" diye cevap verdi. Sanatçı Kekilli, Yeni Yüzyıl gazetesine konuştu.



"Suçlu terör ve terörü destekleyenler"


Terörü siyasallaştırıp Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı suçlamanın yanlış olduğunun altını çizen Kekilli, "Cumhurbaşkanı'nı sevmeyebilirsiniz, fikirlerini benimsemeyebilirsiniz ancak terör olaylarını siyasallaştırıp Cumhurbaşkanı'na isnad etmek hem şehitlere hem şehit yakınlarına hem vatana hem milletimize, sanat camiasına, inancımıza ve hatta Cenab-ı Hakk'a varana kadar ihanettir. Burada suçlu aranıyorsa bu terörün kendisi ve terörü destekleyenlerdir. Tayyip Erdoğan'ı sevmemek başka bir şey vatan hainliği başka bir şey" ifadelerini kullandı.







#Cumhurbaşkanı Erdoğan
#Murat Kekilli
#PKK
#terör operasyonları
8 yıl önce