|

Haluk Levent'ten omurilik hastası Bilge'ye moral ziyareti

Sanatçı Haluk Levent, Artvin'den tedavi için İstanbul'a getirilen omurilik hastası 14 yaşındaki Bilge Kara'yı tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti. Bilge'nin yanında yaklaşık 40 dakika kalan sanatçı, Kara ailesine her zaman yanında olduklarını söyledi.

Yeni Şafak
13:19 - 18/01/2018 Perşembe
Güncelleme: 13:46 - 18/01/2018 Perşembe
Yeni Şafak
Hastanede Bilge'yi ziyaret eden Haluk Levent, sosyal medyadan bu fotoğrafı paylaştı.
Hastanede Bilge'yi ziyaret eden Haluk Levent, sosyal medyadan bu fotoğrafı paylaştı.

Omuriliği kese şeklinde dışa doğru olan ve ağrısı dinsin diye ailesi tarafından duvara yapılan aparatla oturması sağlanan 14 yaşındaki Bilge Kara, tedavi olmak için İstanbul'a gelmişti. Geçtiğimiz aylarda tedavisi başlayan Kara, ilk ameliyatını da oldu.

Ünlü sanatçı Haluk Levent de, dün ameliyat olan karayı hastanede ziyaret etti. 40 dakika süren ziyaret sırasında Bilge Kara'nın yaşadığı sevinç dikkati çekti.

Sosyal medya hesabından da kısa bir açıklama yapan Haluk Levent, "Birinci ameliyatı iyi geçti. İkinci ameliyatı bir hafta içinde olacak. Sevinçli ve umutluyuz" ifadelerini kullandı.

Arada sırada "Bilgenin durumu ne oldu?" diye soranlar için yazıyorum.Az önce Baltalimanı Hastanesinde idik. Birinci ameliyatı çok iyi geçti ikinci ameliyat 1 hafta içinde olacak. Sevinçli ve umutluyuz@ahbapplatformu pic.twitter.com/8f0gcYwVaT

#Haluk Levent
#Bilge Kara
#Omurilik
#Hasta
#Ameliyat
6 yıl önce