|

Havalimanındaki kadına tepki göstermişti: Gonca Vuslateri set çalışanını ağlatmış

YouTuber Oğuzhan Uğur, havalimanında hakarete maruz kalan kadın çalışana Twitter'dan destek veren oyuncu Gonca Vuslateri'nin set çalışanlarına bağırarak küfür ettiğini iddia etti.

09:57 - 3/05/2019 Cuma
Güncelleme: 10:40 - 3/05/2019 Cuma
Yeni Şafak
Funda Esenç (solda), havalimanında çalışan bir kadına ağza alınmayacak ifadeler kullanmıştı.
Funda Esenç (solda), havalimanında çalışan bir kadına ağza alınmayacak ifadeler kullanmıştı.

Oyuncu Gonca Vuslateri, geçtiğimiz günlerde havalimanında görevli bir kadının Funda Esenç adlı yolcu tarafından hakarete maruz kalmasını sert bir dille eleştirmişti. Hemen arkasından bir takipçisi Vuslateri'nin kendisini bir organizasyon açılışında azarladığını söyleyerek şu tweeti attı:

"Karşılamada çalıştığım bir ödül töreninde listede isminizi hemen bulamadım diye beni azarlayıp elimden listeyi çekip alan da sizdiniz oysa ki. 1 ay kadar belki oluyor. Sosyal medyadaki bu iki yüzlülük gerçekten çok üzücü. Aslında bu kadar duyarlı ve sabırlı biri değilsiniz siz de."

Vuslateri takipçisiyle ilgili "işini yapmayanla bu bir değil" gibi bir açıklama yapsa da YouTuber Oğuzhan Uğur da oyuncunun sette çalışanları azarladığını şu sözlerle anlattı:

  • "Aynı sette çalıştık. Bir tabure gelmedi diye 2 tane reji kızı, 1 makyöz kızı ağlattı biliyor musun. Ama nasıl ağlattı... Nasıl küfrediyor biliyor musun kızlara. Havaalanındaki o olaya duyar kasan oyuncu bozması var ya.."

#gonca vuslateri
#oğuzhan uğur
5 yıl önce