|

Gişeyi alt üst etti: Türkiye'de tarihe geçti

25 Nisan günü vizyona giren film Marvel Stüdyoları’ndan Avengers: Endgame, elde ettiği 24.059.000 TL’lik hasılat ile Türkiye'de vizyona giren yabancı filmler arasında "en iyi açılış" rekorunu kırdı.

09:20 - 30/04/2019 Salı
Güncelleme: 09:32 - 30/04/2019 Salı
Yeni Şafak
Avengers: Endgame
Avengers: Endgame

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de büyük bir heyecanla beklenen Marvel Stüdyoları’ndan Avengers: Endgame filmi bir rekora imza attı.

25 Nisan günü vizyona giren film, elde ettiği 24 milyon 59 bin TL’lik hasılat ile Türkiye'de vizyona giren yabancı filmler arasında "en iyi açılış" rekorunu kırdı

İlk vizyon günü olan 25 Nisan’ı rekor bir açılış ile tamamlayan Avengers: Endgame, haftasonu da bu başarısını devam ettirdi.

25, 26, 27 ve 28 Nisan’da toplam bir milyon 318 bin 31 bilet satışı ve 24 milyon 59 bin TL’lik hasılat ile Türkiye'de vizyona giren yabancı filmler arasında ”tüm zamanların en iyi açılış” rekorunun sahibi oldu.

Ekip üyeleri bir araya geliyor

Marvel Stüdyoları'nın yirmi iki filminin görkemli bir sonucu olan Avengers: Endgame filminde, Thanos tarafından başlatılan ve evrenin yarısını yok edip Avengers üyelerini ayıran vahim olaylar, geri kalan Avengers üyelerini son bir kez daha bir araya getiriyor.

Dünya rekorunu kırdı: İlk gün 644 milyon dolar hasılat


CNN International'da yer alan habere göre, "Avengers: Infinity War"' serisinin devamı olarak çekilen "Avengers: Endgame" gösterime girdiği ilk gün, dünyada 644 milyon dolar hasılata ulaşarak, "tüm zamanların en iyi gişe açılışı yapan filmi" unvanını elde etti.


#Avengers: Endgame
#Marvel Stüdyoları’ndan Avengers: Endgame
5 yıl önce