|

İki küçük çocuğuna kızdı kaynar suya attı

Amerika'da 25 yaşındaki anne Amanda Reyer, 5 ve 2 yaşındaki çocuklarını arkadaşını yatıştırmak için kaynar su bulunan küvetin içine koyup cezalandırdığı için 40 yıl hapis cezası aldı.

Yeni Şafak
09:39 - 16/11/2018 Cuma
Güncelleme: 10:58 - 16/11/2018 Cuma
Diğer
Amanda Reyer
Amanda Reyer

Amerika Alabama'da 25 yaşındaki anne Amanda Reyer, yatağa zamanında girmeyen beş yaşındaki oğlu ve iki yaşındaki kızını içinde kaynar su bulunan küvetin içine koyup cezalandırdığı için 40 yıl hapis cezası aldı.

Mahkemede konuşan anne, çocukların erkek arkadaşını rahatsız ettiklerini ve erkek arkadaşını yatıştırmak için böyle bir cezaya başvurduğunu söyledi. Anne, ayrıca bir televizyon programında bir uzmanın yaramazlık yapan çocukları soğuk suyla cezalandırılması gerektiğini, kendisinin ise sıcak su ile cezalandırmayı tercih ettiğini söyledi.

Oğlu evlatlık verildi

Daily Mail'in haberine göre, anne çocuklarının sıcak suya attıktan hemen sonra çocukların haşlanmaya başladığını gördüğü anda küvetten çıkardığını söylemesine rağmen çocukların vücudunda ömür boyu iz olarak kalacak olan ağır yanıklar meydana geldi. Olayı soruşturan uzmanlar ise çocuklar bir kaç defa suya koyulup çıkarıldığı kanıtlarına ulaştıklarını söylediler.

Kız çocuğu baba annesine verilirken erkek çocuğu koruyucu bir aileye evlatlık olarak verildi.

#evlatlık
#kız
#erkek
#abd
#kaynar su
#ceza
#mahkeme
#hapis
5 yıl önce