|

İsimsizler'e tepki: Kaç hafta daha devam edeceksiniz?

İsimsizler dizisi yeni sezona iki hafta önce iddialı bir başlangıç yapmıştı. 16. bölüm fragmanı yayınlanan İsimsizler'in sosyal medya hesaplarına gelen yorumlarda, izleyiciler "Kaç hafta daha devam edeceksiniz?", "Kurtlar Vadisi'ne benziyor", "Yakında final yapar" gibi ifadelerle isyan etti.

Yeni Şafak
15:54 - 22/09/2017 Cuma
Güncelleme: 16:08 - 22/09/2017 Cuma
Yeni Şafak
İzleyiciler "Kaç hafta daha devam edeceksiniz?", "Kurtlar Vadisi'ne benziyor", "Yakında final yapar" gibi  ifadelerle isyan etti.
İzleyiciler "Kaç hafta daha devam edeceksiniz?", "Kurtlar Vadisi'ne benziyor", "Yakında final yapar" gibi ifadelerle isyan etti.

İkinci sezona başlayan özel harekat dizisi İsimsizler'in sosyal medya hesaplarına mesaj yağdı. Yapımın mafya ve çete dizilerine benzediğini yaptıkları yorumlar ile ileten seyirciler, on binlerce mesaj attı. Dizinin Kurtlar Vadisi'ne benzediğini yazan dizinin hayranları, geçen sezon ekrana gelen 13 bölümdeki atmosferin kaybolduğunu ifade etti.

  • Yayınlanan 16. fragmanın altına gelen, "Kaç hafta daha devam edeceksiniz?", "Eski ekip nerede?", "Kurtlar Vadisi'ne benziyor", "Bir-iki bölüm daha izleyip bırakacağım", "Yakında final yaparsınız" gibi yorumlar ile izleyiciler isyan etti.


#İsimsizler
7 yıl önce