|

İstanbul Emniyet'den film için izin alındı

Cemal Hünal’ın bir özel harekât polisini canlandırdığı “Kızım ve Ben” filmine İstanbul Emniyeti’nden onay çıktı. Çekimlerde özel harekât polisleri, zırhlı araçlar ve polis helikopteri yer alacak.

Yeni Şafak
10:10 - 19/07/2017 الأربعاء
Güncelleme: 10:52 - 19/07/2017 الأربعاء
Diğer
Cem Hünal'ın filmi için İstanbul Emniyet'ten izin alındı.
Cem Hünal'ın filmi için İstanbul Emniyet'ten izin alındı.
Çekimleri başlayan "Kızım ve Ben" filminde özel harekât polisini canlandıracak oyuncu
Cemal Hünal
'a
İstanbul Emniyeti
'nden onay çıktı. Sinema filminde, polis akademisini birincilikle tamamlayan özel harekât polisi Doruk'u canlandıracak olan Hünal, helikopterden iple aşağıya inecek, operasyon ve silahlı çatışma sahnelerinde yer alacak.İlk çekim, gece kulübü olması düşünülen bir mekâna baskın sahnesi ile yapılacak. Dört gün sürmesi planlanan çekimlere 24 özel harekât polisi, dört zırhlı araç, polis helikopteri, polis okulu öğrencileri ve üniformalı polisler katılacak.

Çekimler emniyet kontrolünde yapılacak

Oyuncunun polis helikopterinden iple aşağıya ineceği sahne, 22 Temmuz'da çekilecek. Çekimler emniyet kontrolünde yapılacak. Sabah'ın haberine göre, filmin yapımcıları Salih Memişoğlu ve Ferudun Özdemir, sanata ve sanatçıya verdikleri destek ve bütün yardımları için İçişleri Bakanlığı ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne teşekkür etti. Memişoğlu, filmde hayatı anlatılan polisle 20 yıllık arkadaş olduklarını ve şehit çocuklarıyla polis çocuklarının hayatlarını göstermek gerektiğini ifade etmişti.

#Kızım ve Ben
#Cemal Hünal
٪d سنوات قبل