|

Kızımı Saray'a götürdü

Kraliçe II. Elizabeth’in oğlu Prens Andrew’un 17 yaşındaki kız çocuğuyla ilişkiye girmesini sağlayan sapık milyarder Jeffrey Epstein’ın Bill Clinton, Kevin Spacey ve Chris Tucker gibi isimlerle arkadaş olduğu ortaya çıktı. Kızın babası ise, “Kızım Kraliçe ile tanıştırıldı” dedi.

Yeni Şafak
04:00 - 6/01/2015 الثلاثاء
Güncelleme: 21:39 - 5/01/2015 الإثنين
Diğer
HER GÜN BİR DETAY ORTAYA ÇIKIYOR

İngiliz basını, Kraliyet ailesini zor durumda bırakan cinsel istismar skandalının üzerine gittikçe, ayrıntılı detaylar ortaya dökülüyor. Son olarak, skandala ABD eski Başkanı Bill Clinton’ın ismi de karıştı. Kraliçe II. Elizabeth’in oğlu Prens Andrew’ın 17 yaşındaki kız çocuğuyla ilişkiye girmesini sağlayan milyarder Jeffrey Epstein’in Bill Clinton ve Chris Tucker gibi isimlerle arkadaş olduğu ortaya çıktı. Baba Sky Roberts da, kızının Kraliçe İkinci Elizabeth’le de tanıştırıldığını iddia etti. 


SAPIK MİLYARDERİN ADASINDA TATİL

Şu anda 30 yaşında olan Virginia Roberts’ın 17 yaşındayken Prens Andrew’la ilişkiye zorlandığı ve Roberts’ı zorlayan kişinin de, pedofoli kimliğiyle tanınan milyarder Jeffrey Epstein olduğu ileri sürüldü. Independent gazetesinde yer alan bir habere göre de, Clinton’ın görevden ayrıldıktan sonra 2002-2005 yılları arasında Epstein’in özel jetiyle, ünlü milyarderin Karayip Adaları’nda bulunan özel adası Little St James’i defalarca ziyaret ettiği ortaya çıktı. 

#İngiliz
#Bill Clinton
#Kraliyet
#Prens Andrew
#Kraliçe II. Elizabeth
#Jeffrey Epstein
٪d سنوات قبل