|

Mehmetçik Kütulamare'nin yeni sezon fragmanı yayınlandı

TRT'nin sevilen dizisi Mehmetçik Kütulamare'nin yeni sezon fragmanını yapımcı Mehmet Bozdağ twitter hesabından paylaştı. İşte Mehmetçik Kütulamare'nin yeni sezon fragmanı...

Yeni Şafak
15:38 - 24/09/2018 الإثنين
Güncelleme: 16:23 - 24/09/2018 الإثنين
Yeni Şafak
TRT'nin sevilen dizisi Mehmetçik Kütulamare.
TRT'nin sevilen dizisi Mehmetçik Kütulamare.

Mehmetçik Kut'ül-Amare dizisi yayınlanan sezon finaliyle izleyicilerine heyecan dolu dakikalar yaşatmıştı. Yapımcı Mehmet Bozdağ twitter hesabından dizinin fragmanını paylaşarak, "Mahkeme-i Kübra'da yerimiz inşallah Efendimiz'in sancağı altında olacaktır" dedi.


Mehmetçik Kutülamare'nin sezon finalinde ne olmuştu?

Dizinin yayınlanan sezon finalinde amacı rafineriyi koruyarak İngilizlerin eline geçmesini engellemek ve Osmanlı ordusu için yakıt üretmekti.

Şefik, Üsküplü’nün İngiliz karargahına sızarak getirdiği çok önemli bilgilere itibar etmiştir. Ancak Cox’un oyunu ile fikrini değiştiren Şefik, orduyu tuzağın içine götürür. Cox, önceden tuzak hazırladığı yerde Osmancık Taburunu hazırlıksız yakalamayı başarmıştır. Peki, bu tuzak nasıl sonuçlanacaktır?

Şefik’in tuzağa düştüğünden habersiz olan Üsküplü, az sayıda neferi ile savunmasız halde bulunan Abadan petrol Rafinerisine saldırır. Amacı rafineriyi koruyarak İngilizlerin eline geçmesini engellemek ve Osmanlı ordusu için yakıt üretmektir. Ancak son anda alacağı kara haber her şeyi alt üst edecektir. Üsküplü’nün önünde vermesi gereken ve dönüşü olmayan çok önemli kararlar vardır. Kut şehri, şimdiye kadar görmediği bir acıya şahit olacaktır. Şehir için karanlık günler daha yeni başlamıştır. Ancak hala bir umut vardır.


#Mehmetçik Kut'ül-Amare
#TRT
#Dizi
٪d سنوات قبل