|

Menajeri 'sette' Deniz Çakır 'oradaydım' dedi

Oyuncu Deniz Çakır'ın, gittiği bir kafede yan masada oturan başörtülü kadınlara hakaret ettiği öne sürülmüştü. Yan masasında bulunan başörtülü kadınlara, “Burası Arabistan mı? Ne geziyorsunuz burada” diyerek sözlü tacizde bulunduğu iddia edilen oyuncunun menajeri, "Kendisi şu anda sette” açıklamasında bulunmuştu. Oyuncu Çakır ise, olay günü o ortamda bulunduğunu kabul ederek, "Oraya gittim ama mağdur benim" dedi. Çakır yaptığı açıklamada, "Yaşamımın her döneminde ezilenin, haklının, kadınların, yanında oldum. Kişisel özgürlüklerin savunucusu oldum. Hal böyle iken üzerime atılmak istenen işlenmemiş bir suçtur ve utanç vericidir" dedi.

Yeni Şafak
17:35 - 8/01/2019 Salı
Güncelleme: 17:53 - 8/01/2019 Salı
Yeni Şafak
Deniz Çakır'a açılan soruşturma devam ediyor.
Deniz Çakır'a açılan soruşturma devam ediyor.
Oyuncu Deniz Çakır, alkollü bir halde gittiği kafede yan masada sohbet eden 6 başörtülü kadına ‘Burası Arabistan mı? Ne geziyorsunuz burada!’ diyerek sözlü tacizde bulunduğu iddia edilmişti. Yaşanan olay sonrası oyuncu Deniz Çakır'ın menajeri Seda Sertbaş konu hakkında açıklama yaparak,
"K
endisi şu anda sette”
dedi.
Hakarete uğradığını iddia eden başörtülü kadınlar şikayetçi olunca Çakır, dün yaptığı açıklamada
"Oraya gittim ama mağdur benim"
dedi.
Deniz Çakır konuyla ilgili şöyle söyledi:

  • "Tartışmanın, benim açımdan giyim, kuşam, türban, baş örtüsü gibi kişisel tercih ve özgürlüklerle ilgisi yoktur, olmamıştır olamaz da. Ancak tam tersi, söz konusu kişiler mekanda beni gördükleri andan itibaren benim tercihlerimden rahatsız olduklarını ortaya koymuşlardır. Yaşamımın her döneminde ezilenin, haklının, kadınların, yanında oldum. Kişisel özgürlüklerin savunucusu oldum. Hal böyle iken üzerime atılmak istenen işlenmemiş bir suçtur ve utanç vericidir. Kamuoyunun bilgisine sunarım."


#Deniz Çakır
#Taciz
#Olay
5 yıl önce