|

Mustafa Cambaz özel ödülü verildi

'1. Kadim Değerler Kısa Film ve Fotoğraf Yarışması'nın ödülleri takdim edildi. Birinciliği Murat Adıyaman kazanırken, 15 Temmuz Şehidi Yeni Şafak muhabiri Mustafa Cambaz adına verilen jüri özel ödülünü "Mısır"adlı fotoğrafın sahibi Ali Mermertaş aldı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 23/02/2018 Cuma
Güncelleme: 07:55 - 23/02/2018 Cuma
Yeni Şafak
Yarışmada Yeni Şafak muhabiri 15 Temmuz Şehitleri'nden Mustafa Cambaz adına juri özel ödülü verildi
Yarışmada Yeni Şafak muhabiri 15 Temmuz Şehitleri'nden Mustafa Cambaz adına juri özel ödülü verildi

KABİP STK'larda Kadın Birliği Platformu ve Keçiören Belediyesi'nin ortaklaşa düzenlediği ve bu yıl ilk kez gerçekleştirilen 'Kadim Değerler Kısa Film ve Fotoğraf Yarışması'nın kazananları belli oldu. Yarışmada Yeni Şafak muhabiri 15 Temmuz Şehitleri'nden Mustafa Cambaz adına juri özel ödülü verildi. Ali Mermertaş'ın "Mısır" isimli fotoğrafıyla kazandığı ödülü, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak takdim etti.


Genel yarışmada ise birinciliği Murat Adıyaman "Halay" , ikinciliği Salih Kuşçu, "Komşu Kardeşliği" ve üçüncülüğü İmge İldem "Merhaba" isimli fotoğrafla kazandı. Neşet Ertaş Kültür Merkezi'nde düzenlenen törene çok sayıda davetli katıldı. "Öze Dönüş Hareketi" kapsamında düzenlenen yarışmanın teması "Komşum ve Ben" olarak belirlendi. Yarışma, giderek yok olmaya başlayan bu değerlerimizi genç ve gelecek nesillere özgün, eğlenceli, düşündürücü ve renkli bir şekilde komşuluğun önemini ve güzelliğini hatırlatmayı ve bu değerlerimizi tekrar canlandırmayı amaçlıyor

#Mustafa Cambaz
#Ödül
6 yıl önce