|

Nazlı Ilıcak'ın oğlu çileden çıktı: Anneme yazdırmazdım

Paralel yapıyı savunan ve siyasi iktidara açılan savaşın önderliğini yaparak PKK'nın siyasi kolu HDP'ye açık destek veren Nazlı Ilıcak, oğlu Mehmet Ali Ilıcak tarafından sert bir dille eleştirildi. Oğul Ilıcak, "yanlış yolda gidiyor" dediği annesinin yazarlığı için çok ağır konuştu: "Bugün bir gazetem olsaydı, annem de bu yazıları orada yazmak isteseydi, hiç birini yayınlamazdım."

Yeni Şafak
10:35 - 27/09/2015 Pazar
Güncelleme: 13:52 - 27/09/2015 Pazar
Diğer

Gazeteci Nazlı Ilıcak'ın PKK'nın katliamlarına rağmen HDP'ye olan sınırsız desteği oğlu Mehmet Ali Ilıcak'ı adeta çileden çıkardı.



"Hiç yakışmadı"


Oğul Ilıcak, PKK bağlantısına rağmen HDP'ye oy vereceğini açıklayan annesi için "Hiç yakışmadı. Bugün bir gazetem olsaydı, annem de bu yazıları orada yazmak isteseydi, hiç birini yayınlamazdım" dedi.



"Ama o benim annem..."


Akşam yazarı Emin Pazarcı'ya konuşan Mehmet Ali Ilıcak, ağır bir dille eleştirdiği ve "yanlış yolda gidiyor" dediği Nazlı Ilıcak ile anne-oğul hukukunu koruyacağını da şu sözlerle ifade etti: "Ama o benim annem. Anne hiçbir şeye benzemiyor. Ne yapabilirim ki?"






"Oyumu HDP'ye verdim pişman değilim yine vereceğim"


Paralel yapının gazetesi Bugün'de yazan Nazlı Ilıcak geçtiğimiz günlerde oyunu 7 Haziran seçimlerinde olduğu gibi HDP'ye vereceğini açıklamıştı. Ilıcak, 25 Temmuz'da Twitter'dan yaptığı paylaşımda ise artan terör saldırıları ve PKK'nın güvenlik güçleri ile sivil vatandaşları katletmesine rağmen, "HDP'ye oy verdim ve pişman değilim. Demirtaş, iktidarın savaş tezgahı karşısında barıştan yana tercihini açıkladı" demişti.


#nazlı ılıcak
#mehmet ali ılıcak
#emin pazarcı
9 yıl önce