|

Ödül almaya gelen Kerem Bursin duyduğu sözler karşısında şok oldu: Salonu apar topar terk etti

Yıldız Teknik Üniversitesi'nde yapılan törene katılan Bursin, salondan ayrıldığı sırada şoku yaşadı. Sunucu Bay J, Bursin'in salondan ayrıldığı sırada "Kerem Bey zor şartlarda çalışıyor. Gözleriniz dolacak ama geçen yıl bölüm başı 120 bin TL alarak çalışmaya devam etti" şeklinde konuştu. Bu sözleri beklemeyen Bursin, hiç bir şey demeden salonu terk etti.

10:22 - 12/03/2021 Cuma
Güncelleme: 10:25 - 12/03/2021 Cuma
Diğer
Kerem Bursin
Kerem Bursin

Oyuncu Kerem Bursin '2020 yılının en beğenilen erkek dizi oyuncusu' seçildi. Yıldız Teknik Üniversitesi'nde yapılan törene katılan Bursin, salondan ayrıldığı sırada şoku yaşadı. Sunucu Bay J, Bursin'in salondan ayrıldığı sırada "Kerem Bey zor şartlarda çalışıyor. Gözleriniz dolacak ama geçen yıl bölüm başı 120 bin TL alarak çalışmaya devam etti" şeklinde konuştu. Bu sözleri beklemeyen Bursin, hiç bir şey demeden salonu terk etti.

BAY J ÖZÜR DİLEDİ!

Ardından Bay J, sosyal medyadan aldığı tepkiler üzerine bir açıklamada bulundu. Sözlerinin şaka olduğunu belirten Bay J, "Kerem Bürsin'i çok seviyorum. Sevgili Kerem sen zeki bir adamsın. Böyle bir şakadan alınacak biri değilsin, biliyorum" dedi.

#kerem bursin
#ödül
#gece
#şok
3 yıl önce