|

Payitaht Abdülhamid'e yeni transfer

TRT 1 ekranlarında 3. sezonunu geçiren Payitaht Abdülhamid dizisine Ekin Mert Daymaz dahil oldu. Son olarak 'Ağlama Anne' dizisiyle ekrana gelen Daymaz, Payitaht Abdülhamid'de 'Arif' karakterini canlandıracak.

Yeni Şafak
11:06 - 3/03/2019 Pazar
Güncelleme: 11:12 - 3/03/2019 Pazar
Yeni Şafak
Payitaht Abdülhamid'in baş rolünde Bülent İnal oynuyor.
Payitaht Abdülhamid'in baş rolünde Bülent İnal oynuyor.

Bülent İnal'ın başrolünde olduğu ve kadrosunda Özlem Conker, Can Sipahi, Gürkan Uygun, Sedef Avcı gibi isimlerin bulunduğu Payitaht Abdülhamid dizisi, Cuma günü yayınlanan 76. bölümüyle yine nefesleri kesti. Dizinin önümüzdeki hafta yayınlanacak 77. bölümünde ise ünlü bir ismin kadroya dahil olacağı öğrenildi.

TRT 1'in Diriliş Ertuğrul'dan sonra reyting yarışında en büyük kozu olan Payitaht Abdülhamid dizisi, Cuma günü zorlu rakiplerine karşı önde gelmeyi başarıyor. 3. sezonun başında kadrosuna güçlü isimleri katarak seyir zevkini daha da artıran Es Film imzalı dizi, 2013 yılında Best Model yarışmasında üçüncülük elde eden Ekin Mert Daymaz ile anlaştı.

Son olarak ATV ekranlarında yayınlanan Ağlama Anne dizisiyle karşımıza çıkan Ekin Mert Daymaz, Payitaht Abdülhamid dizisine dahil oldu. Oyunculuk eğitimlerine devam eden Daymaz, diziye 77. bölümden itibaren 'Arif' karakteriyle katılacak.



#ekin mert daymaz
5 yıl önce